Saint Laurent: Τα πιο εντυπωσιακά γυαλιά του καλοκαιριού που θα αναβαθμίσουν κάθε look

Ο οίκος Saint Laurent παρουσιάζει την καινούργια του συλλογή με γυαλιά για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018, η οποία διαθέτει σχέδια που ήρθαν για να απογειώσουν τα καλοκαιρινά μας look. Κάποια κλασικά και διαχρονικά και άλλα edgy και τολμηρά, σίγουρα υπάρχει ένα ζευγάρι γυαλιά που ταιριάζει ιδανικά στον τύπο σας. Εμείς βρήκαμε τα αγαπημένα μας γυαλιά και σας τα παρουσιάζουμε απόλυτα σίγουροι πως θα κλέψουν την παράσταση το φετινό καλοκαίρι.

THE NEW FEMINITY

InStyle_600x600_1NEWTο μικρά «cat-eye»γυαλιά ηλίου με τις έντονες γωνίες αποτελούν το νέο statement στον κόσμο της μόδας. Η συλλογή New Feminity και τα κομμάτια Lily, Kate και Grace είναι κατασκευασμένα στην Ιταλία και εμπνευσμένα από τον κήπο Majorelle του σπιτιού του κύριου Saint Laurent στο Μαρακές. Με σκελετούς σε λαμπερά χρώματα και με το λογότυπο του Saint Laurent χαραγμένο με laser και στους δύο βραχίονες, είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά και θηλυκά ενώ το μοντέλο Grace είναι διακοσμημένο με χίλια στρασάκια. Η συλλογή περιλαμβάνει και σκελετούς οράσεως.

ICONIC MONOGRAM

monogram gyalia(1)Η συλλογή Μonogram με το iconic μονόγραμμα που σχεδίασε ο Γάλλος γλύπτης Adolphe Jean Marie Mouron, γνωστός ως Monsieur Cassandre, αποτελεί το σύμβολο του οίκου. Bold σκελετός με στρογγυλό και έντονο περίγραμα και βραχίονες είτε στον ίδιο τόνο είτε σε semi-matte ασημένιο φινίρισμα ήρθαν για να μείνουν.

CLASSIC 11

gualia classic, γυαλιάΤο Αviator Classic 11 αποτελεί μέρος της μόνιμης συλλογής Saint Laurent. Με retro έμπνευση, σχεδιασμένο με διπλή γέφυρα, οβάλ λεπτό μεταλλικό σκελετό από ανοξείδωτο ατσάλι και καμπυλωτούς οργανικούς φακούς διατίθεται σε δύο λαμπερές μεταλλικές αποχρώσεις και είναι μια αγορά επένδυση που θα μπορείτε να φοράτε για πολλά χρόνια.

JERRY BAT STORY

jerry gyalia, γυαλιάTo μοντέλο Jerry, από τη συλλογή Saint Laurent FW17 επανασχεδιάζεται και είναι εμπνευσμένο από τα ready-to-wear fashion shows του οίκου. Μαύρος ιδιαίτερος σκελετός, σε σχήμα πεταλούδας, με γκρι φακούς και διακοσμημένος στο πάνω μέρος με μια σειρά από μαύρα στρας , είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε εσείς που θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις.

BETTY STORY

gualia2Η συλλογή Betty ανανεώνεται με τέσσερα καινούργια oversized τετράγωνα σχέδια με εντυπωσιακές γωνίες. Με την λέιζερ υπογραφή Saint Laurent χαραγμένη στους βραχίονες και το εμβληματικό Cassandre μονόγραμμα του Οίκου στο εσωτερικό του σκελετού θα λατρευτούν από κάθε fashionista.

PERMANENT EVOLUTION

permanent evolution, γυαλιάΗ σειρά αυτή περιλαμβάνει unisex σκελετούς, ιδανικούς για τους λάτρεις του casual στιλ, που χαρακτηρίζονται από καινοτόμες επιστρώσεις στους φακούς και είναι εξέλιξη του μόνιμου μοντέλου SL 28.

Ακολουθήστε το instyle στο instagram

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα