Σ’ αυτό το IKEA αντικείμενο ορκίζονται όλες οι fashionistas

Μια μεγάλη ντουλάπα είναι μάλλον το όνειρο κάθε γυναίκας. Όταν μάλιστα αυτή είναι και τακτοποιημένη και σωστά οργανωμένη, είναι ό,τι καλύτερο. Μπορεί να έχετε πολλά ρούχα αλλά δεν έχει καμία αξία να προσπαθείτε ώρες ατελείωτες να βρείτε αυτό που ψάχνετε, ούτε βέβαια και να μοιάζει βομβαρδισμένη η ντουλάπα σας κάθε φορά που αναζητάτε κάτι, πολύ απλά γιατί δεν είναι σωστά οργανωμένη. Αν ρίξετε μια ματιά σε φωτογραφίες από ντουλάπες διάσημων ή απλώς πολύ stylish γυναικών, θα διαπιστώσετε πως σχεδόν όλες έχουν ένα κοινό που δεν είναι άλλο από την οργάνωση.

svira ikea

Για να αποκτήσετε λοιπόν μια οργανωμένη γκαρνταρόμπα χρειάζεται σίγουρα χρόνος και όρεξη. Στη συνέχεια χρειάζεται χώρος, όχι απεριόριστος βέβαια, γιατί ακόμα και σε μια μικρή ντουλάπα, η σωστή οργάνωση μπορεί να κάνει θαύματα, και τέλος χρειάζονται μερικά αξεσουάρ. Αν δεν το καταλάβατε, μιλάμε για όλα αυτά τα μικρά και πολύ έξυπνα αξεσουάρ αποθήκευσης που είναι σαν να σας χαρίζουν περισσότερο χώρο στη ντουλάπα σας, ενώ στην πραγματικότητα απλώς αξιοποιούν καλύτερα αυτόν που ήδη υπάρχει.

Ένα από αυτά τα αξεσουάρ που μάλιστα κοστίζει μόλις 12.99 ευρώ, είναι η κρεμαστή θήκη SVIRA που μπορείτ ενα βρείτε στα IKEA. Πρόκειται ακριβώς γι’ αυτό, για μία θήκη που έχει ράφια και που μπορεί να κρεμαστεί στη ντουλάπα σας ή σε κάποιο rail που μπορεί να έχετε στον χώρο σας. Με μια κίνηση λοιπόν τα IKEA σας βοηθούν να κερδίζετε επιπλέον ράφια που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα τα ρούχα, τα αξεσουάρ, ακόμα και τα καλλυντικά σας, αν αυτό θέλετε, μέσα στη ντουλάπα σας. Είναι κομψή και ταιριάζει με όλα, οπότε μπορείτε να την έχετε και σε κοινή θέα, στον χώρο με τα ρούχα σας και δεν είναι απαραίτητο να την έχετε κλεισμένη μέσα στη ντουλάπα σας, αν δε σας βολεύει κάτι τέτοιο.

svira ikea

Για να κερδίσετε ακόμα περισσότερο χώρο χρησιμοποιώντας τη SVIRA μπορείτε να επιλέξετε μπλούζες και πουλόβερ που δεν τσαλακώνουν και να τις διπλώσετε σε ρολά. Στη συνέχεια δεν έχετε παρά να τις τοποθετήσετε στα ράφια της και θα δείτε ότι χωράνε πολύ περισσότερα από ότι φαντάζεστε.

Δοκιμάστε αυτό το έξυπνο τρικ και θα δείτε ότι η ντουλάπα σας θα «συνέλθει» γεγονός που θα σας βοηθήσει να βρίσκετε πολύ πιο εύκολα και τι θα φορέσετε κάθε μέρα.

Μπορείτε να βρείτε τη θήκη SVIRA εδώ. 

Aκολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα