#Runaway Alert: Γιατί η Paris Jackson αποχώρησε από την επίδειξη μόδας του Dior;

 

Μπορεί τα μίντια και ο κόσμος της μόδας να αποθέωσαν την επίδειξη Dior Cruise 2019, δεν συνέβη όμως το ίδιο και για κάποιους από τους παρευρισκόμενους της λαμπερής βραδιάς, οι οποίοι όχι μόνο δεν έμειναν ικανοποιημένοι, αλλά εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους κιόλας για τον οίκο. Ανάμεσα σε αυτούς και η Paris Jackson που έφυγε ενοχλημένη στην έναρξη της εκδήλωσης, δίχως να παρακολουθήσει καν την επίδειξη, κάτι που προκάλεσε εντύπωση μιας και η ίδια είχε ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Η 20χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον είναι ακτιβίστρια και έχει αφιερώσει μεγάλο κομμάτι της ζωής της στην προστασία των δικαιωμάτων των ζώων. Όπως ήταν φυσικό, λοιπόν, μόλις η αυλαία της επίδειξης άνοιξε και μια σειρά από γυναίκες ίππευαν άλογα, η ευαισθητοποιημένη Paris εξαγριώθηκε και αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Έτσι προτίμησε να κάνει βόλτες στους δρόμους του Παρισιού και δεν δίστασε μάλιστα να φωτογραφηθεί, αστειευόμενη για την κατάσταση, υπό την καταρρακτώδη βροχή που ξέσπασε αργότερα και φυσικά επηρέασε και το show. Η ίδια μάλιστα έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Έφυγα νωρίς…και έκανα αυτό».

left early n did this ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) στις

Η Paris θέλωντας να ηρεμήσει τα πράγματα αργότερα ανέβασε και σχετικό tweet στον προσωπικό της λογαριασμό στο οποίο ανέφερε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έφυγα έξαλλη από το show. Εγώ ήσυχα σηκώθηκα και έφυγα προσπαθώντας να μην προκαλέσω σκηνή, επειδή δεν υποστηρίζω την εμπορευματοποίηση των ζώων και την κακομεταχείρησή τους. Δεν είμαι εχθρός της μόδας, είμαι απλώς ο εαυτός μου».

O οίκος φυσικά απέφυγε να αναφέρει οτιδήποτε, αφήνοντας ασχολίαστο το γεγονός.

Ακολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα