#Royalwedding: To backstage της πιο διάσημης φωτογραφίας της χρονιάς

Όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως από το βασιλικό γάμο και όσοι συμμετείχαν μας καταθέτουν τις εμπειρίες τους. Κάπως έτσι και ο Alexi Lubomirski, ο επίσημος φωτογράφος που “τράβηξε” τα τρία γαμήλια πορτρέτα μίλησε αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο πίσω από την φωτογράφιση του γάμου. Έμφαση φυσικά έδωσε στην φωτογραφία που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις στην οποία η Meghan κάθεται τρυφερά ανάμεσα στα πόδια του πρίγκιπα Harry στα σκαλιά του Rose Garden.

«Μετά τις στημένες φωτογραφίες πήγαμε στη ρεσεψιόν και είπα στο ζευγάρι αν θα άντεχε να βγάλουμε μερικές ακόμη φωτογραφίες στο Rose Garden. Πήγαμε εν τέλει εκεί και είχαμε περίπου τρεισήμισι λεπτά για να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες στα γρήγορα γιατί το χρονοδιάγραμμα ήταν πολύ σφιχτό. Τότε τους ρώτησα αν θα μπορούσαν να καθίσουν για ένα λεπτό στα σκαλιά. Και η Μέγκαν απλά έκατσε ανάμεσα στα πόδια του κι εκείνη τη στιγμή άρχισαν να γελάμε σχετικά με το πόσο εξαντλημένοι ήταν και το γεγονός πως όλα είχαν τελειώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Getty Images
Getty Images

Όσο για τις ομαδικές φωτογραφίες συμπλήρωσε: «Δεν ήθελα να φανούν σαν μια στημένη φωτογραφία αθλητικής ομάδας ή μια φωτογραφία από το στρατό, όπου όλοι είναι στη σειρά, σε παράταξη. Έτσι σκέφτηκα πώς θα μπορούσαμε να το σπάσουμε αυτό και να έχουν οι εικόνες κάποιο ρυθμό και ασυμμετρία. Όλα παίχτηκαν σε πολύ μικρές λεπτομέρειες, τίποτε το τρελό».

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο φωτογράφος, Alexi Lubomirski έχει και αυτός βασιλική καταγωγή από τον πολωνικό οίκο Lubomirski. Γεννήθηκε στην Αγγλία και η μητέρα του είναι Περουβιανο/Βρετανή και ο πατέρας του Πολωνο/Γάλλος. Ο ίδιος φαίνεται πως είναι ένας γαλαζοαίματος με ταλέντο στη φωτογραφία μιας και μαθήτευσε δίπλα στο Mario Testino και σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς φωτογράφους μόδας και διασημοτήτων.

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα