Rihanna: Τι έκπληξη ετοιμάζει η τραγουδίστρια στους θαυμαστές της τον Νοέμβριο;

Η Rihanna εκτός από ένα προκλητικό fashion icon παραμένει μια εξαιρετικά δημιουργική καλλιτέχνης, κυκλοφορώντας επτά άλμπουμ στα επτά πρώτα της χρόνια της καριέρας της. Πλέον έχουν περάσει περίπου δυο χρόνια από τότε που βγήκε το «Unapologetic», οπότε φυσιολογικά, το φανατικό κοινό έχει μεγάλη αγωνία για το καινούριο υλικό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού The Fader, ένα πολύ αποσπασματικό υπόμνημα το οποίο βγήκε από μια όχι και τόσο πολύ αξιόπιστη ιστοσελίδα, το όγδοο άλμπουμ της τραγουδίστριας θα βγει στις 25 Νοεμβρίου. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, ίσως η αναμονή των θαυμαστών της να τελειώνει. Ίσως. Πολλά ίσως.

Το προς αμφισβήτηση υπόμνημα βγήκε υποθετικά από τη δισκογραφική εταιρεία της Rihanna και περιλαμβάνει μια λίστα τραγουδιών με συνεργασίες με τους Nicki Minaj, Drake, Eminem, και Big Sean– από τις οποίες όλες  ακούγονται πιστευτές.

Ωστόσο είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι η Nicki Minaj έχει πει ότι το επόμενο άλμπουμ της θα βγει στις 24 Νοεμβρίου. Αν αυτό αληθεύει, τότε φαίνεται απίθανο ότι η RiRi θα κυκλοφορήσει το δικό της την ίδια εβδομάδα. Αλλά ίσως και να συμβεί, ειδικά αν η Nicki και η Rihanna σχεδιάζουν μυστικά να «διαλύσουν»το Internet για πάντα.

Διαβάστε ακόμη: 

Shopping guide: Αποκτήστε τα πιο stylish αθλητικά παπούτσια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα