Rihanna: Πόσα χρήματα κερδίζει για να δίνει το «παρών» σε ένα fashion show;

Αν με το που βλέπετε τα πιο stylish κορίτσια του διεθνούς στερεώματος να κάθονται front- row στα shows των μεγαλύτερων οίκων, σκέφτεστε πόσο τυχερές είναι που που τους δίνεται η ευκαιρία να βρίσκονται εκεί, τότε θα ενοχληθείτε ακόμα περισσότερο όταν μάθετε ότι βγάζουν και κέρδος από την όλη διαδικασία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δουλειά, από την οποία οι celebrities πλουτίζουν.

Η εφημερίδα Telegraph του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε πρόσφατα μία έρευνα που  επικεντρώνεται γύρω από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και η οποία περιγράφει λεπτομερώς τις διασημότητες που κερδίζουν ένα κάρο λεφτά προκειμένου να φωτογραφηθούν στην πρώτη γραμμή των μεγαλύτερων fashion shows.

Αναλυτικά: Δεν αποτελεί καμιά έκπληξη που στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το φαινόμενο της μόδας, η αλλιώς η RiRi. Η ίδια γίνεται πλουσιότερη κατά 100 χιλιάδες δολάρια κάθε φορά που δίνει το παρών σε μια επίδειξη μόδας. Το ίδιο και η Beyoncé. Η Kim Kardashian υπολογίζεται ότι παίρνει περίπου 65 χιλιάδες δολάρια για κάθε επίδειξη. Η Chloe Sevigny βγάζει επίσης 65 χιλιάδες δολάρια, ποσό όμως που είναι πιο δικαιολογημένο σε σχέση με την τηλεπερσόνα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Διαβάστε ακόμη: 

Summertime madness! 20+ Αντηλιακά προσώπου με SPF 30

Το νέο InStyle κυκλοφορεί

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα