Red Alert: 7 στιγμές που το κόκκινο κραγιόν μας σώζει

Ψάξαμε και βρήκαμε τις περιπτώσεις στη ζωή μιας γυναίκας, στις οποίες ένα κόκκινο κραγιόν σώζει τη μέρα! Ναι ένα απλό κραγιόν!

Η εκδίκηση της πρώην

Και εκεί που περπατάς ανέμελη στο δρόμο, τον βλέπεις και όοοχι δεν λες ουπς, σκέφτεσαι «Καημένε μου, δεν μπορείς να φιλήσεις άλλο αυτά τα χείλη». Και όπως θα έλεγε η Cher Horowitz, ό,τι μπορείς να κάνεις για να τραβήξεις την προσοχή στα χείλη σου, είναι καλό.

Διάλυσέ τες, επαγγελματικά…

Γιατί υπάρχουν μέρες που δεν νιώθετε αρκετά δυναμικές και δεν έχετε όρεξη για δουλειά. Δεν θα αφήσετε να σας καταλάβουν! Φορέστε το κλασικό μαύρο φόρεμά σας και ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και μπαίνωντας στο γραφείο θα νιώσουν όλοι τον ανταγωνισμό.

Στο πρώτο ραντεβού

Ισχύει πως οι περισσότεροι άνδρες «μισούν» το κόκκινο κραγιόν, και είναι λογικό.  Αλλά τι πιο sexy από τα κόκκινα χείλη. Κινηθείτε δυναμικά και μην ακούτε κανέναν. Αν σας θέλει πραγματικά δεν θα διστάσει. Checkmate!

Απελευθέρωσε την Taylor Swift που κρύβεις μέσα σου

Όλοι ξέρουμε πως η Taylor Swift φοράει καλύτερα από τον καθένα το κόκκινο κραγιόν. Για εσάς λοιπόν που έχετε και το must long bob της σεζόν, κάντε ελαφρώς ατημέλητες μπούκλες, βάλτε και το κόκκινο κραγιόν και να που κάποια εντυπωσιακή celebrity μας θυμίζετε.

kokkina xeili,taylor swift

Στο reunion του σχολείου

Είναι ένας τρόπος να σας θυμούνται για μέρες. Reunion και όλοι σφιχταγκαλιάζεστε και φιλιέστε και εκεί είναι που αφήνετε σε όλους το στίγμα σας, το σημάδι από το κραγιόν. Μπορεί να ακούγετε αρκετά ενοχλητικό αλλά στο τέλος της βραδιάς θα είναι κάτι σαν το must have spot.

Για να εντυπωσιάσεις τον κόλλημα – έρωτα της ζωής σου.

Δείξτε αυτοπεποιήθηση και ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να σας την εκτοξεύσει στα ύψη. Τραβάει τα βλέμματα πάντα και αν έχετε κάτι καλό να πείτε, αποτελείτε τον τέλειο συνδυασμό.

Γιατί πολύ απλά το λατρεύετε.

Φορέστε το για εσάς και μόνο. Γιατί εσείς αισθάνεστε καλά με αυτό και αυτό είναι το σημαντικότερο.

kokkina xeili,gif

 

– Της Τζένης Πάλλη

Διαβάστε ακόμα:

Η beauty editor μας απαντά «Άσε μας κουκλίτσα μου» στο #Don’tJudgeChallenge

Πως θα βρείτε το τέλειο σχήμα για τα φρύδια σας μια για πάντα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα