Rebels with a cause: Αυτά τα ρούχα είναι φτιαγμένα για όλους τους «επαναστάτες με αιτία»

Στο digital showroom της εταιρείας SARKK ABEE, αποκλειστικού διανομέα της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη FYROM και την Μολδαβία, παρουσιάστηκαν οι νέες συλλογές Tommy Hilfiger για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019 και συγκεκριμένα οι: Womenswear, Menswear, Tailored, Tommy Jeans, Footwear & Accessories, Kidswear, Underwear, Hilfiger Collection, η νέα συλλογή Tommy Sport αλλά και οι capsule συλλογές Tommy X Zendaya, Tommy X Lewis και Tommy X Mercedes.

H παρουσίαση των συλλογών SS 19 έγινε για πρώτη φορά με digital τρόπο. Η διαδραστική επαφή με το brand και οι εξατομικευμένες παρουσιάσεις έδωσαν την ευκαιρία στους προσκεκλημένους να συζητήσουν διεξοδικά τις νέες συλλογές  και τα προτεινόμενα στιλ. Το digital showroom της Tommy Hilfiger αποτελεί ένα νέο, καινοτόμο και πρωτοποριακό σημείο αναφοράς στον κλάδο της μόδας. Είναι μοναδικό στην Ελλάδα και το 7ο της εταιρείας στον κόσμο. Το Tommy Hilfiger digital showroom δημιουργεί μια μοναδική fashion εμπειρία ενώ υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη δέσμευση της Sarkk ΑΒΕΕ για βιώσιμη ανάπτυξη και μια νέα digital εποχή.

tommy_hilfiger_digiral_showroom__2_

Οι συλλογές TOMMY HILFIGER για την Άνοιξη 2019 ενεργοποιούν το κλασικό Americana στιλ με ένα τολμηρό και γεμάτο χρώματα twist. Κολεγιακά σχέδια από τα 50’s περιλαμβάνουν το sweater εμπνευσμένο από την κληρονομία της Ivy League της Ανατολικής Ακτής και το polo πουκάμισο, τα οποία έχουν επανασχεδιαστεί σε απρόσμενες σιλουέτες και color-blocking που μαγνητίζει το βλέμμα. Εκλεπτυσμένα sportswear κομμάτια και σύγχρονα chinos παίρνουν τα ηνία, ενώ τα καρό και οι σύγχρονες tailor γραμμές παρουσιάζονται με έντονα χρώματα και ρίγες. Βιώσιμες πρώτες ύλες, συμπεριλαμβανομένων των ανακυκλώσιμων νημάτων και του οργανικού βαμβακιού εμφανίζονται σε όλη τη συλλογή, η οποία αγκαλιάζει τη νοσταλγία του παρελθόντος με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Οι capsule συλλογές Tommy X Zendaya, Tommy X Lewis, Tommy X Mercedes, αλλά και η πρωτοεμφανιζόμενη συλλογή Tommy Sport αποτέλεσαν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των προσκεκλημένων.

tommy_hilfiger_digiral_showroom__3_

Η capsule συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη 2019 σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του Αμερικανού σχεδιαστή Tommy Hilfiger με την ηθοποιό Zendaya, η οποία είναι η νεότερη παγκόσμια Tommy Hilfiger brand ambassador των γυναικείων συλλογών. Η συλλογή είναι ένας εορτασμός της εποχής των 70’s και των δυνατών, iconic γυναικών της Αμερικανικής pop κουλτούρας. Σε όλα τα look αντικατοπτρίζεται η μοναδική αλλά ταυτόχρονα δυναμική αίσθηση του στιλ της Zendaya.

Ο Lewis Hamilton, Βρετανός οδηγός αγώνων ταχύτητας,τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula One® και παγκόσμιος brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER, συνεργάστηκε με τον εμβληματικό Αμερικανό σχεδιαστή, για να παρουσιάσουν τη δεύτερη κατά σειρά Tommy X Lewis συλλογή για την Άνοιξη 2019, δίνοντας έτσι τον δικό του fashion-forward ρυθμό στο κλασικό Αμερικανικό cool Tommy Hilfiger DNA.

tommy_hilfiger_digiral_showroom__4_

H capsule συλλογή Tommy X Mercedes είναι η πρώτη συλλογή που προκύπτει από τη συνεργασία του Αμερικανού σχεδιαστή Tommy Hilfiger με την MERCEDES-BENZ. Η συλλογή στηρίζεται στην πολυετή στρατηγική συνεργασία με την επί τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια της Formula One® Mercedes-AMG Petronas Motorsport  συνδυάζοντας την κληρονομιά του Αμερικανικού brand με τις καινοτόμες τεχνικές γνώσεις της ομάδας της Formula One®.

Η νέα συλλογή Tommy Sport περιλαμβάνει γυναικείο και ανδρικό activewear με ένα πολύπλευρο twist. Τα look μπορούν να φορεθούν από τον στίβο μέχρι την βόλτα στην πόλη.Έχουν σχεδιαστεί από ανακυκλώσιμα και ανάλαφρα υφάσματα, σε συνδυασμό με λειτουργικές λεπτομέρειες, ώστε να είναι ταυτόχρονα βιώσιμα και fashionable, ευθυγραμμισμένα με τις ανάγκες του σήμερα.

tommy_hilfiger_digiral_showroom__5_

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα