Ραντεβού στην παραλία: Οι πρώτες βουτιές της Ελένης Φουρέιρα!

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε… 40 βαθμούς αλλά η Ελένη Φουρέιρα έδωσε «ραντεβού στην παραλία» με καλούς της φίλους, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι, η εκρηκτική τραγουδίστρια φαίνεται ότι δύσκολα θα αποχωριστεί τον τίτλο της πιο σέξι Ελληνίδας τραγουδίστριας, που της έχει αποδοθεί από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε με αποκαλυπτικό μπικίνι στις αποχρώσεις του μπλε και του μοβ και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με τις καλλίγραμμες αναλογίες.

«Το κορμί της βρίσκεται στην καλύτερη του φάση κι αυτό οφείλεται στις προπονήσεις στίβου που κάνει με την αθλήτρια Αφροδίτη Σκαφίδα. Η αλήθεια είναι ποτέ δε χρειάστηκε κάποιο σκληρό πρόγραμμα διατροφής, καθώς δεν είχε πρόβλημα με αυξομειώσεις στα κιλά της, ωστόσο πριν από τις εμφανίσεις της κόβει εντελώς τυχόν διατροφικές ατασθαλίες, που περιορίζονται μόνο στα αλμυρά φαγητά, αφού δεν αγαπά ιδιαίτερα τα γλυκά», αναφέρει άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον στο Hello.

Την ίδια στιγμή, η τραγουδίστρια φαίνεται ότι διανύει ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της, γεγονός που οφείλεται και στην τροπή που έχει πάρει η προσωπική της ζωή, μετά τη σχέση της με τον Σπυράγγελο Λυκούδη. «Είναι δυο άνθρωποι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, με ξεκάθαρο κοινό στόχο πια τη δημιουργία οικογένειας. Όμως, ακόμα δεν βιάζονται και απολαμβάνουν κάθε στάδιο της σχέσης τους», εξηγεί η ίδια πηγή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

eleni foureira  hello (3)eleni foureira hello (1)

Διαβάστε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Ελένη Φουρέιρα: Κάνει στριπτίζ πάνω στην πίστα και δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της 

Η Ελένη Φουρέιρα ξεσπά για πρώτη φορά on camera

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα