Η Ράνια Θρασκιά σας αποκαλύπτει το μυστικό της καλλίγραμμης σιλουέτας της

Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια και παίκτρια του J2US είναι πιο fit από ποτέ. Πώς τα κατάφερε; Η ίδια αποκαλύπτει το μυστικό της, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι, με συνέπεια πλέον, έβαλα στη ζωή μου τη γυμναστική. Ξεκινούσα πάντα και άντεχα τρεις μήνες. Δεν κάνω κάποια από αυτές τις γυμναστικές της μόδας. Κάνω ένα κανονικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις. Πέρασα πλέον το κρίσιμο τετράμηνο, αν και γκρινιάζω συνέχεια», δήλωσε η Ράνια Θρασκιά στο People.

Όσο για το διατροφικό της πρόγραμμα, τόνισε: «Είμαι εδώ και καιρό αγκαλίτσα με τη Θεσσαλονικιά διατροφολόγο Ειρήνη Πασχαλέρη, την οποία και εκθέτω με την ασυνέπεια και τα σκαμπανεβάσματά μου. Ακολουθώ το πρόγραμμα, ξεφεύγω, επανέρχομαι. Το καλό είναι ότι η γυμναστική σού δίνει μια περίοδο χάρητος, χωρίς να πάρεις εύκολα κιλά. Στις εγκυμοσύνες δεν είχα διάθεση να φάω τίποτε. Μετά μου ερχόταν η όρεξη και ταλαιπωρήθηκα να χάσω τα κιλά. Κι εκεί είναι που μπαίνεις σε ένα φαύλο κύκλο και ανάγεις το βάρος σου σε μείζον θέμα. Θεωρείς ότι όλα εξαρτώνται από την εικόνα σου. Έδωσα στον εαυτό μου χρόνο. Δεν μπορούμε να είμαστε τέλειοι».

Μια ματιά εδώ: Έχετε καιρό να κάνετε γυμναστική; Tips για να την ξαναβάλετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στη ζωή σας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα