Ραμόνα Βλαντή: Η πρόταση για το Survivor 2 και γιατί είπε όχι

Όπως λέει η Ραμόνα Βλαντή, η πρόταση για το Survivor 2 της έγινε δύο φορές. Και κατά τη διάρκεια του My Style Rocks, αλλά και αμέσως μετά τη νίκη της. Για ποιο λόγο δεν μπήκε ποτέ σε σκέψεις να ετοιμάσει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο;

Στο Survivor 2 γιατί δεν πήγες;

Δεν θα μπορούσα να αφήσω τα παιδιά.

Υπήρξε μια στιγμή που να το σκέφτηκες ;

Όχι, ούτε μία. Πήγα στο My Style Rocks γιατί ξέρω από μόδα. Δεν ήταν σκοπός μου να γίνω διάσημη. Ο σκοπός μου ήταν να κάνω ένα βήμα στη μόδα με πιο εύκολο τρόπο, γιατί θα βοηθούσε να με μάθει ο κόσμος.

Ισχύει ότι έκανες στο ΣΚΑΪ πρόταση για εκπομπή;

Αυτοί μου έκαναν, όχι εγώ. Και από άλλο κανάλι.

Για εκπομπή μόδας;

Κοίτα, εγώ δεν είπα ποτέ ότι θέλω να γίνω ούτε Φαίη ούτε Μενεγάκη. Εκείνες είναι παρουσιάστριες, το κάνουν χρόνια και πολύ καλά. Εγώ δεν το κατέχω το κομμάτι αυτό, ούτε και ξέρω αν θέλω να το κατέχω ποτέ. Σίγουρα θα μπορούσα να σταθώ επάξια σε μια στήλη μόδας μισής ή μίας ώρας. Αυτό θέλω να κάνω. Δεν θέλω να γίνω παρουσιάστρια. Κάποιοι σχολίασαν από πού κι ως πού να κάνω εγώ κάτι τηλεοπτικό εφόσον δεν μιλάω καλά ελληνικά. Αναρωτήθηκαν γιατί να μην πάει μία Ελληνίδα, που μιλάει άπταιστα ελληνικά και ξέρει από μόδα. Ε, πού είναι; Δεν πάω να φάω τη θέση κανενός. Συζητάω αυτή την περίοδο με δύο κανάλια, αλλά θέλω να είμαι πολύ σίγουρη γι’ αυτό που θα κάνω. Δεν θέλω να είμαι ακόμα μία παρουσία στην οθόνη. Θέλω να είναι κάτι που να με ικανοποιεί και εμένα πολύ και φυσικά να δίνει στον εργοδότη μου αυτό που περιμένει να του δώσει η παρουσία μου.

Σε σειρά θα έπαιζες;

Νομίζω πως ναι. Έχω κάνει και θέατρο από πολύ μικρή και νομίζω πως είμαι καλή. Νομίζω ότι θα μου άρεσε να δοκιμαστώ, έστω για μία φορά, σε ένα ρόλο σε θεατρικό ή σίριαλ. Να δω πώς είναι.

Πηγή: www.peoplegreece.com

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα