Rachel Bilson: Η εγκυμονούσα ηθοποιός έδειξε την φουσκωμένη κοιλίτσα της

Απόδραση και μάλιστα στα εξωτικά Barbados για την Rachel Bilson, η οποία μετά τα νέα που έγιναν γνωστά σε όλον τον κόσμο περί εγκυμοσύνης της, δεν δίστασε να κάνει και τα δικά της αποκαλυπτήρια. Πράγματι, η σταρ φορώντας το μικροσκοπικό μαγιό της έμοιαζε να  απολαμβάνει τον καιρό ενώ διέσχιζε τις παραλίες γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Η όμορφη ηθοποιός δείχνοντας άφοβα την φουσκωμένη κοιλίτσα της παραδέχθηκε το ευχάριστο γεγονός με τον δικό όμορφο και άκρως καλοκαιρινό τρόπο. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά, ο επί σειρά ετών σύντροφός της, Hayden Christensen. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ζευγάρι έμοιαζε τόσο ευτυχισμένο που δεν σταμάτησε τα παιχνίδια στην παραλία. Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία 7 χρόνια και η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που ήθελαν πολύ.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η 32χρονη εξέφραζε ανοιχτά την επιθυμία της για την απόκτηση ενός παιδιού. Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, «Έχω την οικογένεια συνεχώς στο μυαλό μου. Το να αποκτήσω παιδιά είναι κάτι που θέλω να συμβεί στο άμεσο μέλλον- ελπίζω».

Εμείς ανυπομονούμε για την επόμενη παραθαλάσσια εμφάνιση της μέλλουσας μανούλας.

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Netrobe.com: Το InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα