Pure Color Envy Shine Sculpting Lipstick: Το νέο αντικείμενο του πόθου από την Estée Lauder

Τη συλλογή Pure Color Envy Sculpting Lipstick τη γνωρίσαμε πριν αρκετό καιρό (θυμηθείτε σχετικά) και τη λατρέψαμε αμέσως μόλις πιάσαμε στα χέρα μας την πολυτελή συσκευασία. Οι κρεμώδεις υφές και οι μοναδικές αποχρώσεις έγιναν μανία για εμάς αλλά τώρα, έρχεται μια προσθήκη στην οικογένεια  Pure Color Envy Sculpting Lipstick που θα μας γίνει –σίγουρα- εμμονή. Τα νέα Pure Color Envy Shine Sculpting Lipstick που σμιλεύουν, ενυδατώνουν και γεμίζουν φως τα χείλη.

Αυτή η νέα αίσθηση χρώματος, ενυδάτωσης και λάμψης είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κραγιόν καθώς περιβάλλει τα χείλη άνετα με ένα φωτεινό χρώμα και τους προσδίδει όγκο. Πρόκειται για την απόλυτη πολυτέλεια των χειλιών. Στην συσκευασία με το νέο, εκλεπτυσμένο σχέδιο, και το καπάκι του κλείνει με ένα απλό «κλικ»! Με ένα μόνο πέρασμα, σμιλεύει και χαρίζει σχήμα στα χείλη με μια ομοιόμορφη στρώση λαμπερού και ζωηρού χρώματος με εξαιρετικά αστραφτερό αποτέλεσμα που απλώνεται άνετα και παραμένει στη θέση του για ώρες.

Clients|Estee Lauder

Από την αρχή μέχρι το τέλος της εφαρμογής, οι χρωστικές «Multi-Faceted Color Pigments» χαρίζουν σχήμα, ακρίβεια και όγκο. Χάρη στο καταπληκτικό χρώμα και την πυκνότητά του, καθώς και την πολυδιάστατη λάμψη του, σας προσφέρει υπέροχα αισθησιακά και σαρκώδη χείλη ενώ η  αναζωογονητική, απαλή υφή του αγκαλιάζει το δέρμα με μια κρεμώδη, λεία και πολυτελή αίσθηση.

ESTEE LAUDER SHINE LIPSTICK GIF LARGE

Επιπλέον, η μοναδικά μοντέρνα σύνθεσή του διαποτίζει τα χείλη με μακράς διάρκειας ενυδάτωση. Το νέο και αποκλειστικό σύμπλεγμα Time Release Encapsulated Moisture Complex με τα λεπτής υφής Υαλουρονικά Σφαιρίδια συμβάλλει στην ενδυνάμωση των χειλιών με στόχο τη σφράγιση της ενυδάτωσης. Τα χείλη αποκτούν πιο απαλή, λεία και ελαστική υφή και γεμίζουν με εκτυφλωτικό χρώμα! Θέλετε περισσότερα; Εμείς σίγουρα όχι! Μέχρι να σπεύσετε στα καταστήματα για να γνωρίσετε τις μοναδικές αποχρώσεις, δείτε παρακάτω το τέλειο video για το λανσάρισμα των  Pure Color Envy Shine Sculpting Lipstick.

Δείτε ακόμα:

Courrèges & Estée Lauder Dinner Party: Τι φόρεσαν οι fashionistas που βρέθηκαν εκεί;

Η Estēe Lauder και η Kendall Jenner παρουσιάζουν το little black primer

Υπέροχα νέα! Η Estée Lauder παρουσιάζει τα νέα μολύβια ματιών Double Wear Stay-In-Place

Breaking news! H Kendall Jenner είναι το νέο πρόσωπο της Estée Lauder

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα