Νέα

Proud Mommy: Η Αλέκα Καμηλά μιλάει για τη νέα της ζωή

Από τα ντεφιλέ, τις φωτογραφήσεις μόδας και την παρουσίαση lifestyle εκπομπής, στην οικογενειακή ζωή.

InStyle.gr

aleka kamila

Μια ιστορία αγάπης, σαν και αυτές που βλέπουμε σε ταινία που έχει βγει από την Παραμυθούπολη του Hollywood, με happy end βεβαίως βεβαίως.

Πρωταγωνίστρια ένα διάσημο μοντέλο που παράτησε την καριέρα που είχε χτίσει στην Ελλάδα, έφτιαξε μια βαλίτσα και ακολούθησε τον άνδρα της ζωής της στο εξωτερικό.

Η Αλέκα Καμηλά μίλησε στην εκπομπή Joy για τη γνωριμία της με τον Πρέντρακ Στογιάνκοβιτς και τον τρόπο που του ανακοίνωσε πως περιμένει το παιδί του.

«Είχε έρθει διακοπές εδώ και λίγο πριν φύγει για να ξεκινήσει τη σεζόν στην Αμερική τον γνώρισα. Στην αρχή ήταν μια απλή γνωριμία, ένα ραντεβού στα τυφλά, που είχαν κανονίσει κοινοί φίλοι, που σταδιακά εξελίχθηκε σε σχέση έστω και μέσω τηλεφώνου λόγω απόστασης, ενώ μετά από μόλις τρία ραντεβού τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “έχεις πέντε λεπτά; Είμαι έγκυος”. Το σκεφτήκαμε, το συζητήσαμε κι αυτός ήταν πολύ πιο θετικός από εμένα. Οι αθλητές θέλουν την οικογένεια, θέλουν μια βάση, ένα στήριγμα», εξομολογήθηκε γεμάτη ειλικρίνεια.

Παράλληλα κατέθεσε την άποψή της και για τις πλαστικές επεμβάσεις. «Ό,τι σηκώνεται θα το σηκώσω, δεν θα αφήσω να πέσει τίποτα».

Μια ματιά εδώ: Μαρία Ηλιάκη – Κατερίνα Καινούργιου: Ξέρουμε τι παπούτσια φοράνε

InStyle.gr