Πρώτο μπάνιο για φέτος για τη Δούκισσα! Το μαγιό και τα εντυπωσιακά κοσμήματα

Πρώτο μπάνιο για φέτος για τη Δούκισσα!

Η Δούκισσα Νομικού αν και απέχει από την TV αφού δεν πάει πολύς καιρός από τότε που καλωσόρισε σε ζωή της το πρώτο της παιδί, φροντίζει να μη χάνει το απαραίτητο ”keep in touch” με τους fans της, το οποίο και πετυχαίνει μέσω των κοινωνικών της δικτύων. Αγαπημένο της δεν είναι άλλο από το Instagram, όπου αν δεν την ακολουθείτε ήδη, σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα: Αυθόρμητη, αληθινή και πολλές φορές… αφιλτράριστη μας ενημερώνει για τα καθέκαστα στην προσωπική της ζωή. Θα σκεφτείτε βέβαια εύλογα πως η Δούκισσα δεν έχει έτσι και αλλιώς ανάγκη από ιδιαίτερη επεξεργασία, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που οι celebrities εγκλωβίζονται στις ανασφάλειες τους και ενοχλούνται και από την παραμικρή ατέλεια- κάτι που για το πρώην μοντέλο δεν ισχύει.

Έτσι λοιπόν μάθαμε και για το πρώτο της μπάνιο, για το οποίο ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη, μιας και αποτελεί γνωστό summer girl: Είναι ταγμένη στον ήλιο και τη θάλασσα και γεννημένη για να απολαμβάνει τις ελληνικές παραλίες. Χθες, 6 Ιουλίου αποφάσισε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να κάνει τις πρώτες της βουτιές για φέτος, μιας και βρίσκεται στη θεόσταλτη παραλία Ρήνεια της Δήλου. Δείτε την να ποζάρει χαμογελαστή με το bikini και τα κοσμήματά της!

Εσείς έχετε κάνει το πρώτο σας μπάνιο ή ακόμη; Αν όχι, δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από την παραπάνω εμφάνιση της Δούκισσας και να μην αποχωριστείτε ούτε εσείς κάποια αγαπημένα σας διακριτικά boho κοσμήματα, χωρίς να καταφύγετε φυσικά σε υπερβολές.

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα