Proof: Η Ζέτα Μακρυπούλια ξέρει να ποζάρει στο φακό όπως καμία

Η Ζέτα Μακρυπούλια δικαιούται αναμφισβήτητα μία θέση ανάμεσα στις πιο όμορφες Ελληνίδες που έχουν περάσει ποτέ γενικά από την TV. Με ένα βλέμμα που αιχμαλωτίζει το φακό και ένα πρόσωπο για αμέτρητα κοντινά πλάνα, έχει αφήσει το δικό της στίγμα στις μικρές μας οθόνες.
Τον τελευταίο καιρό όμως, το sexiness που τη διακατέχει αναδείχθηκε σε μία ακόμη φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του κυπριακού περιοδικού Must. Φωτογραφιζόμενη από τη φίλη της Ρούλα Ρέβη, λύθηκε μπροστά στο φακό ποζάροντας για το εξώφυλλο- δεν είναι να χαραμίζεται μόνο για το εσωτερικό ενός περιοδικού άλλωστε, σωστά; Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εκθαμβωτικό και μας άφησε να παραμιλάμε με το πόσο ευέλικτη είναι και ικανή να προσαρμοστεί στο κάθε concept που θα κληθεί να διεκπεραιώσει. Μας χάρισε λοιπόν μία γεύση της συνολικής δουλειάς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εμείς την κατατάσσουμε στις πιο sexy πόζες που την έχουμε δει ποτέ. Για του λόγου το αληθές:zeta sexyΜε total black outfit και πολλές διαφάνειες που προκαλούν τη φαντασία, πόζαρε αμέριμνη και καθιστή σε μία καρέκλα. Την παράσταση φυσικά κλέβει η στάση των ποδιών της με τις υπέροχες γάμπες και τις γόβες στιλέτο.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η ηθοποιός και παρουσιάστρια μας ομόρφυνε την αρχική σελίδα, αφού έχει κάνει κι άλλες εξίσου sexy αναρτήσεις. Ας δούμε μερικές από αυτές:

Φυσική και χαρούμενη: Η Ζέτα είναι κορίτσι του καλοκαιριού και πώς να μην είναι αφού το σώμα της αναδεικνύει κάθε μαγιό και μας κάνει να τη θαυμάζουμε για τον τρόπο ζωής της. Ξαπλωμένη στην πετσέτα της, μας χαρίζει το πιο γλυκό της χαμόγελο και μας κάνει να αναπολούμε και εμείς το summer mood.

Good morning everyone! Good morning sky, sun, beach, summer, sea! ? #summer2017 #behappy @mindyourstyle.gr #summermood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις

Με μυστηριώδη διάθεση: Ξαπλωμένη σε έναν πράσινο vintage καναπέ, μας θύμισε πόσο ωραίο προφίλ έχει. Πάλι με μαύρο outfit, αποκάλυψε τον πιο σαγηνευτικό εαυτό της.

Always look where you want to go✨ #Christmas #letthelightin #bethelight #instamood @derpouli #winter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις

Για το τέλος: Εντάξει, εδώ μπορούμε να πούμε πως είναι το sexiness προσωποποιημένο. Τόσο η πόζα της που αφήνει πολλά υπονοούμενα, όσο και το βλέμμα της που κοιτάζει απευθείας στο φακό, είναι καθηλωτικά.

@derpouli Photo credit @rrevi Make up @ymarketakis Hair @stefanos.vasilakis Styling @arisgeorgiadis #derpouli #outfit #instastyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας φωτογραφία της Ζέτας;

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα