Προετοιμάζεστε για το καλοκαίρι; Αυτά είναι τα μαγιό και beachwear κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας
Instagram @thestylebungalow

Το καλοκαίρι είναι μία από τις αγαπημένες εποχές του χρόνου για τις περισσότερες από εμάς, αφού όταν βρισκόμαστε δίπλα στη θάλασσα και χαλαρώνουμε σε μία ξαπλώστρα δίπλα στο κύμα, όλα μας φαίνονται πιο εύκολα και ευχάριστα. Αυτός είναι και ο Νο1 λόγος για τον οποίο ανυπομονούμε να φτάσει το καλοκαίρι.

Ακόμα και στις παραλίες, όμως, οι γυναίκες προσέχουμε την εμφάνιση μας  και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Το πρώτο πράγμα που κάνουμε οι περισσότερες με το που ανέβει ο υδράργυρος είναι να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας με μαγιό και beachwear κομμάτια. Ευτυχώς οι φετινές τάσεις της μόδας ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές. Έτσι αν είστε σε διαδικασία ανανέωσης των μαγιό και των ρούχων που φοράτε στη παραλία αυτό το κείμενο είναι για εσάς.

Συγκεντρώσαμε τα πιο κομψά μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, αλλά και τα beachwear κομμάτια που θα χρειαστείτε φέτος το καλοκαίρι για να είστε η πιο κομψή παρουσία στην παραλία.

Μαγιό Calzedonia
Ολόσωμο μαγιό Tezenis
Παντελόνα Tezenis
Μαγιό Marks and Spencer
Beachwear φόρεμα Marks and Spencer
Μαγιό Marks and Spencer
ΤΣΑΝΤΑ ΡΙΓΕ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ Attrattivo 49,90 €
Ολόσωμο μαγιό Triumph
Ολόσωμο μαγιό Triumph
Μαγιό Banana moon
Τουνίκ Banana Moon
Ολόσωμο μαγιό Boogaloo

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα