Prince Harry – Meghan Markle: Άλλος ένας λόγος που θα αγαπήσετε το ζευγάρι

Στη Γαλλική Ριβιέρα επέλεξαν να κάνουν Πρωτοχρονιά ο πρίγκιπας Χάρι και η αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ. Κάνοντας ένα ρομαντικό… διάλειμμα από την καθημερινότητα το λαμπερό ζευγάρι ταξίδεψε το πρωί της Πρωτοχρονιάς με πτήση της British Airways για τη Νίκαια όπου συνάντησαν καλούς φίλους. Στην προσπάθειά τους, λοιπόν, να περάσουν απαρατήρητοι ο πρίγκιπας Χάρι και η μέλλουσα σύζυγός του επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο πολύ νωρίτερα από τους κοινούς… θνητούς και ενώ θα περίμενε κανείς να ταξιδέψουν πρώτη θέση, εκείνοι προτίμησαν τις πίσω θέσεις του αεροπλάνου και μάλιστα δίπλα στις τουαλέτες.

Κανείς φυσικά δεν μπορούσε να πιστέψει πως το ερωτευμένο ζευγάρι της Βρετανίας ταξίδευε σε οικονομική θέση και μάλιστα δίπλα στις τουαλέτες.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Daily Mail, ο 33χρονος Χάρι φορούσε ένα τζιν παντελόνι, μία ζακέτα και ένα καπέλο του μπέιζμπολ ενώ η 36χρονη ηθοποιός με ελαφρύ μακιγιάζ ήταν κι εκείνη ντυμένη casual με ένα καπέλο στο κεφάλι της, ώστε να καλύπτει όσο μπορεί περισσότερο το πρόσωπό της.
Το λαμπερό ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στα τέλη Νοεμβρίου και θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Πηγή: Protothema.gr

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα