Πρίγκιπας Harry: Το σχόλιο του που ξεκίνησε την κόντρα ανάμεσα στο Παλάτι και την οικογένεια της Meghan Markle

Από τότε που η Meghan Markle αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Harry αλλά και τον γάμο, η οικογένεια της δούκισσας έχει δείξει με τον πιο άμεσο τρόπο την δυσαρέσκειά της για το Παλάτι αλλά και τη συμπεριφορά της Markle προς την αμερικάνικη οικογένειά της. Ο πατέρας της ουκ ολίγες φορές έχει δώσει συνεντέυξεις κατηγορώντας την κόρη της αλλά και τη βασιλική οικογένεια ότι δεν θέλουν να έχουν επαφές μαζί του ενώ και η αδερφή της έχει χαρακτηρίσει τη δούκισσα «κακομαθημένη», ψεύτρα και σνομπ.

Πώς ξεκίνησε όλο αυτό; Σύμφωνα με την αδερφή της, Samantha, αυτό που ενόχλησε πολύ ήταν ένα σχόλιο του πρίγκιπα Harry στην συνέντευξή του στο BBC Radio 4 για το πώς προσαρμόζεται η νέα του σύζυγος στη ζωή και τις παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας: «Έχει κάνει απίστευτη δουλειά, ξέρετε είναι η οικογένεια που υποθέτω πως ποτέ δεν είχε».

Η Samantha Markle είπε στο νέο ντοκιμαντέρ «Meghan And The Markles: A Family At War» πως αυτό το σχόλιο τα ξεκίνησε όλα δηλώνοντας πως «ο Harry μάλλον δεν ξέρει όλη την ιστορία» αλλά και πως όταν τον άκουσαν να μιλάει έτσι «αναρωτηθήκαμε γιατί. Γιατί η Meghan αισθανόταν ντροπή για την οικογένειά της;».

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα