Πρίγκιπας Harry: Η συγκινητική κίνηση την ημέρα των γενεθλίων του

Όταν ο Πρίγκιπας Κάρολος έγινε 50 χρονών, ο 14χρονος τότε Πρίγκιπας Harry φωτογραφήθηκε γυμνός με την παρέα του, μπλέχτηκε σε καυγά με paparazzi, προκάλεσε τη δημόσια κατακραυγή όταν ντύθηκε Ναζί και τον τσάκωσαν να καπνίζει μαριχουάνα.

Μια φορά ο Πρίγκιπας Κάρολος είχε αποκαλύψει κάποτε ότι ο Πρίγκιπας Harry ήταν πάρα πολύ άτακτος τόσο ως παιδί όσο και ως έφηβος.

Ωστόσο, χθες ο γαλαζοαίματος άτακτος έγινε 30 ετών και ακύρωσε όλους τους εορτασμούς που θα γίνονταν προς τιμήν του, λέγοντας ότι είναι άκομψο να γιορτάζουν ενώ η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Kate Middleton, έχει αδιαθεσία λόγω της δεύτερης της εγκυμοσύνης.

Συγκεκριμένα, έγκυρη πηγή από το παλάτι ανέφερε στην εφημερίδα Mirror ότι ο Πρίγκιπας Harry είχε καλέσει φίλους του σε δείπνο στο διαμέρισμα του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton, το οποίο βρίσκεται στο παλάτι του Kensington.

«Η Kate ασχολήθηκε προσωπικά και οργάνωσε το δείπνο του Harry, αλλά μόλις η Δούκισσα δεν αισθάνθηκε καλά, θεώρησε πρέπον να διακόψει το δείπνο που ήταν σε εξέλιξή, καθώς θα ήταν άκομψο να είναι αδιάθετη και εκείνοι να συνεχίζουν χαρούμενοι», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή στην εφημερίδα.

Μάλιστα, ο Πρίγκιπας Harry έλαβε δώρο για τα 30α γενέθλια του 11.700.000 δολάρια όπου του άφησε η μητέρα του, Πριγκίπισσα Diana, ως κληρονομιά. Επικεφαλής του Finanvial Planning, Danny Cox, πρόσθεσε ότι το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει τα 23.4 εκατομμύρια δολάρια, αναλόγως με το πως θα επενδυθούν.

Τέλος, όπως σας είχαμε αναφέρει πριν λίγο καιρό, τόσο ο Πρίγκιπας Harry όσο και ο Πρίγκιπας William θα λάβουν επίσης ως κληρονομιά το νυφικό που φορούσε την ημέρα του γάμου της η Πριγκίπισσα Diana, φορέματα της, κοσμήματα και οικογενειακά ενθύμια.

Διαβάστε ακόμα: 

Πρίγκιπας Harry: «Κοστίζουν ακριβά οι υπηρεσίες babysitting που παρέχω»

Το σοκ του Πρίγκιπα Harry για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Prince Harry: Άλλος ένας από την βασιλική οικογένεια κάνει photobomb

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα