Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Θα μετακομίσουν στην Αφρική μετά τη γέννηση του παιδιού τους;

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry σε λίγες μέρες θα έχουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι φαίνεται να κάνει ήδη σχέδια για το πώς και που θα μεγαλώσει το παιδί τους.

Σύμφωνα με δημοσιίευμα της Daily Telegraph, η δούκισσα και ο δούκας του Sussex σκέφτονται την πιθανότητα να μετακομίσουν στην Αφρική μετά τον ερχομό του παιδιού τους. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση του ρόλου της βασιλικής οικογένειας στην Κοινοπολιτεία. Μπορεί ο πρίγκιπας Harry να μην προορίζεται για τον θρόνο όπως ο αδερφός του, αλλά έχει και εκείνος εξίσου σημαντικές αρμοδιότητες ως πρεσβευτής της νεολαίας της Κοινοπολιτείας.

Η Victoria Arbiter, ειδική στα θέματα της βασιλικής οικογένειας δήλωσε ότι «με την απουσία αποδείξεων οι άνθρωποι κάνουν απλά υποθέσεις». Η Arbiter υποστηριζει οτι ο δούκας και η δούκισσα επιθυμούν να αποκτήσουν περισσότερες αρμοδιότητες στα χέρια τους. Επίσης, η βασιλικη οικογένεια δεν θέλει να επαναλάβει τα ίδια λάθη αφήνοντας τους γαλαζοαίματους χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπως έκανε στο παρελθόν με τον πρίγκιπα Andrew και την πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Βέβαια,εκπρόσωπος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δήλωσε «Κάθε μελλοντικό σχέδιο για τον δούκα κα την δούκισσα είναι απλά υποθέσεις σε αυτή τη φάση. Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για τον μελλοντικό τους ρόλο».

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα