Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Τα επίσημα πορτρέτα του γάμου και η φωτογραφία της Δούκισσας του Σάσεξ που έγινε viral

Και ναι! Αυτό που όλοι περίμεναν έγινε πραγματικότητα. Μετά το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle το Σάββατο στον Πύργο του Windsor, πριν από κάποιες ώρες κυκλοφόρησαν και τα επίσημα πορτρέτα τους τα οποία τραβήχτηκαν από τον Alexi Lubomirski.

Το Παλάτι του Kensington δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Instagram γράφοντας: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στους εορτασμούς του γάμου τους. Αισθάνονται πολύ τυχεροί που μπόρεσαν να μοιραστούν αυτήν την ημέρα με όλους εκείνους που συγκεντρώθηκαν στο Γουίνδσορ και με όσους παρακολούθησαν τον γάμο από την τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο».

Για την ακρίβεια, το ζευγάρι έδωσε στη δημοσιότητα τρία επίσημα πορτρέτα. Στο ένα ποζάρουν στο Πράσινο Σαλόνι του Πύργου, περιστοιχισμένοι από τη μητέρα της Meghan, Doria Ragland, τον Κάρολο, την 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον αδελφό του Harry πρίγκιπα William με τη σύζυγό του Kate και τη δεύτερη σύζυγο του Καρόλου, Καμίλα.
Στη δεύτερη φωτογραφία απεικονίζεται μόνο το ζεύγος με τα παρανυφάκια – μεταξύ αυτών τα ανίψια τους, πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte, τα δύο μικρά παιδιά του William. Η τρίτη είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των νεόνυμφων στην ανατολική βεράντα του Πύργου.

Σε άλλα νέα τώρα, αποκαλύφθηκαν και οι μπομπονιέρες που έδωσε στους καλεσμένους του το ζευγάρι. Πρόκειται για τσάντες, οι οποίες είχαν τα αρχικά των νεόνυμφων καθώς και την ημερομηνία αλλά και την τοποθεσία που τελέστηκε ο γάμος. Στο εσωτερικό τους περιείχαν ένα γιγάντιο νόμισμα σοκολάτας, ένα κουλουράκι, έναν μαγνήτη ψυγείου και ένα κουπόνι με 20% έκπτωση στο κατάστημα δώρων του κάστρου. Κι επειδή το ζευγάρι φαίνεται να είχε προβλέψει για τα πάντα, η τσάντα είχε εκτός των παραπάνω κι ένα μπουκάλι νερό από το κάστρο Windsor καθώς το πρόγραμμα του γάμου.

A sea of goody bags await the lucky few at Windsor Castle. #WINDSOR #royalwedding

A post shared by Mark Cuthbert ? (@markacuthbert) on

Σε πιο gossip νέα τώρα, viral έχει γίνει μια φωτογραφία της Meghan Markle, η οποία τραβήχτηκε το 1996 έξω από το Buckingham Palace. Πού να ήξερε η τότε 15χρονη Markle ότι μετά από 22 χρόνια θα παντρευτεί έναν πραγματικό πρίγκιπα και η Μεγάλη Βρετανία θα γίνει το σπίτι της. Ούτε η ίδια δε θα φανταζόταν ποτέ ότι από κοινή θνητή και γινόταν Δούκισσα του Σάσεξ. 

megkan markle

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα