Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η ιδιαίτερη ανάρτηση για την πρώτη επέτειο του γάμου τους
instagram @conveynsw

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη μέρα που ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους.

Μάλιστα ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους αφού πριν λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο θα πάρει το όνομα Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Με αφορμή λοιπόν την πρώτη επέτειο του γάμου τους, ο πρίγκιπας Harry και η  Meghan Markle δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram,  Sussex Royal ένα βίντεο με αδημοσίευτες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους.

Πρόκειται για 14 ασπρόμαυρες φωτογραφίες που δεν είχαν δει ποτέ μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα το ζευγάρι επέλεξε να συνοδεύσει το βίντεο με το τραγούδι «This Little Light Of Mine».

«Ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Καθένας από εσάς έκανε εκείνη τη μέρα να έχει ακόμα μεγαλύτερο νόημα», αναφέρει το μήνυμα με το οποίο επέλεξαν να συνοδεύσουν  το βίντεο.

Δείτε το βίντεο στο PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα