Πού βρίσκονται οι αγαπημένοι μας celebrities για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος;

Καθώς διανύουμε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ο καιρός είναι ευνοϊκός για μικρές εξορμήσεις, πολλοί από τους celebrities της εγχώριας showbiz πήραν το δρόμο προς τα νησιά, προκειμένου να ξεκουραστούν, αλλά και να καλωσορίσουν το καλοκαίρι με τον πιο ωραίο τρόπο. Φυσικά δεν έχασαν ευκαιρία να μοιραστούν μαζί μας μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram πού βρίσκονται και εμείς λοιπόν συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε πώς περνούν οι αγαπημένοι μας celebrities το όμορφο τριήμερο.

Δούκισσα Νομικού

Στη Μύκονο με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τον γιο της Σάββα είναι η Δούκισσα Νομικού. Στο νησί βρίσκεται η κατοικία του πατέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη, Σάββα Θεοδωρίδη και το νησί είναι το αγαπημένο του ζευγαριού, αφού εκεί ερωτεύτηκαν, πέρασαν τα πρώτα τους καλοκαίρια και παντρεύτηκαν. Οι δυο τους απολαμβάνουν τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια και τις βουτιές στη θάλασσα μαζί με τον δύο μηνών γιο τους, που πηγαίνει τις πρώτες του διακοπές.

 Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν θα μπορούσε να είναι πουθενά αλλού για το τριήμερο εκτός φυσικά από νησί των ανέμων, λόγω του συντρόφου της Φίλιππου Μιχόπουλου που δραστηριοποιείται στο νησί. Εκεί έχει την ευκαιρία να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης μιας και αυτή πλέον κατέχει τον απαιτητικό ρόλος της νέας μητέρας που από ότι φαίνεται είναι ο σημαντικότερος για την όμορφη ηθοποιό!

Ελένη Φουρέιρα

Salt in the air, sand in my hair ?✨☀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στην Ισπανία, την γενέτειρα του συντρόφου της Botia για να περάσουν λίγο χρόνο οι δύο τους. Η τραγουδίστρια κατάφερε να συνδυάσει ταυτόχρονα και τα επαγγελματικά της και ξεκίνησε τη διεθνή της περιοδεία με πρώτη στάση την Ισπανία. Η ίδια εμφανίστηκε στο «FAMA A Bailar» ένα  εντυπωσιακό σόου χορού της ισπανικής τηλεόρασης και συμμετείχε με τα παιδιά της ακαδημίας χορού στις πρόβες, τους έμαθε τα μυστικά του Fuego αλλά και πραγματοποίησε και μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

 Ελένη Μενεγάκη

#eleni … αλλη μια μερα στην παραλια #androsisland #onarexperience #holidays #greece Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Στην Άνδρο βρίσκεται για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Ελένη Μενεγάκη και όπως φαίνεται περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας στην παραλία μαζί με τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια μάλιστα, μοιράζεται μαζί μας αρκετά τρυφερά στιγμιότυπα από τις διακοπές.

Χριστίνα Μπόμπα

Sifnos… an island full of light, history, charm and love! ???????????????? #sifnos #sifnosisland #greekisland #summeringreece #blackandwhitedress @marinavernicos ? @mvernicos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στην Σίφνο, το νησί όπου σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο του γάμου της με τον Σάκη Τανιμανίδη. Προς το παρόν η Χριστίνα εξερευνεί μόνη της τις ομορφιές του νησιού που απ’ ότι δείχνει και από τα posts που δημοσιεύει της αρέσει πολύ. Πιθανότατα λοιπόν εκτός από διακοπές η Χριστίνα έχει ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες για τον γάμο της και δεν σας κρύβουμε πόσο ανυπομονούμε να τη δούμε ντυμένη νύφη.

Τόνια Σωτηροπούλου

Saturdays in Greece? #visitgreece #summer #sea #hydra Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) στις

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρίσκεται στη Ύδρα, έναν από τους προορισμούς που επιλέγει αρκετά συχνά τελευταία μαζί με τον αγαπημένο της Κωστή Μαραβέγια και καλούς τους φίλους και από ότι φαίνεται και από τα insta stories της περνούν τέλεια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Καλό τριήμερο σε όλους απ´το νησί! ? @wornoutpassport #QueenDina #island #islandlife #Mykonos #weekendvibes #cavotagoo #beyourself

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Η Κωνσταντίνα Σουροπούλου φυσικά και βρίσκεται και αυτή στη Μύκονο όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και βιώνει μια ανέμελη περίοδο μετά τις δυσκολίες που πέρασε με το Survivor.

Δέσποινα Βανδή

Ελατε να τραγουδήσουμε μαζί το βράδυ στον Πρωταρα!!! #cyprus I am looking forward ❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Η Δέσποινα Βανδή συνδύασε τη δουλειά με τις διακοπές και βρίσκεται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο Πρωταρά, όπου θα πραγματοποιήσει μεγάλη συναυλία.

Ακολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα