Πότε και πού βαφτίζεται το τρίτο μωρό του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton;

Ήρθε η ώρα και ο τρίτος της παρέας να συγκεντρώσει τα φώτα πάνω του. Φυσικά μιλάμε για τον Prince Louis of Cambridge, το μικρότερο δηλαδή παιδί της Kate Middleton και του πρίγκιπα William. Το παλάτι του Kenshington έδωσε στη δημοσιότητα την ημερομηνία βάφτισης του μικρού πρίγκιπα που θα είναι τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στο Λονδίνο.

Όπως είναι φυσικό το πριγκιπικό ζευγάρι φροντίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε  οι καλεσμένοι τους να αποχωρήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

βαφτίζεται το τρίτο μωρό του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton
Splash News

Να σας θυμίσουμε εδώ ότι o πρίγκιπας George, ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας είχε βαπτιστεί τον Οκτώβριο του 2013 στο μικρό, ξύλινο παρεκκλήσι του Ανακτόρου του St. James και νονοί ήταν ο Fergus Boyd, φίλος και συγκάτοικος στο Πανεπιστήμιο του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge. Η μαμά τότε είχε επιλέξει σύνολο  Alexander McQueen.

βαφτίζεται το τρίτο μωρό του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton
Getty Images

Η πριγκίπισσα Charlotte από την άλλη, το δεύτερο παιδί του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton δηλαδή,  βαπτίστηκε τον Ιούλιο του 2015 στον καθεδρικό ναό της St. Mary Magdalene στο Sandringham, παρουσία της βασιλικής οικογένειας κι όχι μόνο με τη Δούκισσα του Cambridge τότε να να επιλέγει και πάλι εντυπωσιακή δημιουργία δια χειρός Alexander McQueen.

Είναι συνηθισμένο τα μωρά της βασιλικής οικογένειας να βαπτίζονται λίγο νωρίτερα από το συνηθισμένο. Ο πρίγκιπας William μάλιστα είχε βαπτιστεί όταν ήταν μόλις 6 εβδομάδων, ο πρίγκιπας George είχε βαπτιστεί όταν ήταν 3 μηνών και η Charlotte όταν ήταν δύο μηνών.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα