Πόσο συγκινητικό το βίντεο που αφιέρωσε ο Κωστής Μαραβέγιας στην Τόνια Σωτηροπούλου

H Τόνια Σωτηροπούλου στα 31 της φαίνεται ότι περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της αφού πάει πολύ καλά στα επαγγελατικά της, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά έχει βρει κι έναν μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του Κωστή Μαραβέγια. Η ηθοποιός, που γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της περιτρυγιρισμένη από καλούς φίλους στο bar Μπλε Παπαγάλος, στο Μεταξουργείο, έδειξε μέσω Instagram τις εκπλήξεις που της επεφύλασσαν οι φίλοι της, όπως οι εντυπωσιακές τούρτες και χαριτωμένα παιχνίδια και onesies, δηλαδή στολές με μορφές ζώων που φοράς για να μη κρυώνεις.

Μάλιστα κάτω απο μια ομαδική φωτογραφία με όλη την παρέα της δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει λέγοντας: «Εγώ τα έχω όλα. Είμαι πλούσια . Με τόσους αγαπημένους γύρω μου. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ. Η αγάπη είναι πάντα πάνω απ’ όλα»

Η ηθοποιός βέβαια δεν δίστασε να ανεβάσει και μια φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της -από τις ελάχιστες φορές που το κάνει καθώς κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους- και  να γράψει ως λεζάντα: “Χίλια ευχαριστώ στον πιο αγαπημένο μου άνθρωπο”.

sotiropoulou, maravegias

Αλλά και ο τραγουδιστής, που είναι πιο φειδωλός όσον αφορά στις δηλωσεις για τη σχέση του, μοιράστηκε ένα βίντεο μέσω των Instagram stories του στο οποίο με ένα κολάζ από φωτογραφίες της και με υπόκρουση το τραγούδι των Rolling Stones “She’ s like the rainbow” έδειξε το πόσο ερωτευμένος είναι με τη σύντροφό του.

 

Η Τόνια για την όμορφη βραδιά προτίμησε ένα πολύ σέξι σύνολο, που αναδείκνυε τις καμπύλες της, που αποτελούνταν από στενό body-κορσέ C edition με χαμηλό ντεκολτέ (μάλιστα το brand ανήκει στην πολύ στενή της φίλη Χριστίνα Κατσαούνη) το οποίο συνδύασε με ασορτί παντελόνι και ζώνη με boho διακοσμητικά στοιχεία.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά:

sotiropoulou, maravegias sotiropoulou, maravegias sotiropoulou, maravegiassotiropoulou, maravegias

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα