Πόσο budget έχει για τα ρούχα της η Meghan Markle; 

Από τη στιγμή που άρχισε να κυκλοφορεί με τον Harry αρχίσαμε να την παρακολουθούμε κι εμείς πιο στενά. Κι αυτό γιατί πέρα απο μια πολύ ωραία κοπέλα η Meghan Markle έχει ένα ιδιαίτερο, πολύ κομψό στιλ, που “μίλησε” στις fashion καρδιές μας. Η νέα Δούκισσα του Sussex δεν μας απογοήτευσε ούτε στον γάμο της με Givenchy ούτε στις μετέπειτα εμφανίσεις της, αφού αν και αρκετά πιο περιορισμένα αυτά που μπορεί να φορέσει (δεν μπορεί να βάλει μίνι ή να είναι τελείως εκτεθειμένοι οι ώμοι της) καταφέρνει να είναι πάντα chic και stylish ανεξαρτήτως της περίστασης.

meghan markle, elizabeth, homepage

Με μια ιδιαίτερη αγάπη στα neutral χρώματα, ειδικά στο off white, στο peach και στο nude, διαλέγει μέχρι τώρα outfits που κολακεύουν το καλλίγραμμο σώμα της. Όπως το λαδί outfit που επέλεξε για τη βάφτιση του τρίτου παιδιού της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William, απο τον αμερικανικό Οίκο Ralph Lauren.

Ή το μαύρο cocktail dress με το bateau neckline (το οποίο θύμιζε αυτό του νυφικού της) από τον Οίκο Dior που φόρεσε σε μια εκδήλωση της Royal Air Force θυμίζοντας έντονα την Audrey Hepburn.

Όπως καταλαβαίνετε το να ντυθείς σαν τη Meghan δεν είναι μια οικονομική υπόθεση. Η πρώην ηθοποιός προτιμάει ρούχα απο τους μεγαλύτερους Οίκους μόδας σε αντίθεση με την Kate Middleton που προσπαθεί κυρίως να ενισχύσει τα βρετανικά brands όπως το L.K. Bennett και το Reiss. Όπως μάλιστα αναφέρει το περιοδικό People πριν παντρευτεί τον Harry, ξόδευε περίπου 30000 δολάρια -από το δικό της τραπεζικό λογαριασμό- προκειμένου να αποκτήσει τα αγαπημένα της ρούχα και αξεσουάρ. Και φυσικά θα νομίζετε όπως κι εμείς ότι όλα αυτά που φοράει της τα κάνουν δώρο. Κι όμως όχι! Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας απαγορεύεται αυστηρά να δεχτούν δώρο και να φορέσουν κάτι που δεν έχουν πληρώσει.

Αλλά απο την άλλη το να γίνεις μέλος της βασιλικής οικογένειας, εκτός απο όλα τα restrictions έχει και τα θετικά του. Απο τη στιγμή που παντρεύτηκε τον κοκκινομάλη πρίγκιπα, το παλάτι έχει αναλάβει όλα τα έξοδα για την εμφάνισή της. Μάλιστα όπως αναφέρει η Telegraph από τη στιγμή που η Meghan μπήκε στην οικογένεια, ο προϋπολογισμός της για το ντύσιμο και τις εμφανίσεις της αυξήθηκε κατά δύο εκατομμύρια δολάρια. Συγκεκριμένα τα χρήματα που ξοδεύει το παλάτι για τις υποχρεώσεις των William, Kate, Harry και Meghan, από 4.6 ανέβηκε στα 6.5 εκατομμύρια. Σ’ αυτό το ποσό δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα για τις μετακινήσεις τους, ή οι φόροι που πληρώνουν, καθώς όλα αυτά προέρχονται από ένα άλλο budget που έχει το παλάτι για τέτοιου είδους υποχρεώσεις.

Τελικά δεν φαίνεται πια τόσο κακό το να έχεις γιαγιά-πεθερά την Elisabeth.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα