Πόση ώρα πήρε στο Γιάννη Μαρκετάκη η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Ζέτας Μακρυπούλια σε Βασίλισσα Ελισσάβετ;

Όταν είδαμε για πρώτη φορά τη φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια ομολογούμε πως δεν τη γνωρίσαμε. Έπρεπε να κοιτάξουμε διπλά για να καταλάβουμε ποια ήταν η γυναίκα με το εντυπωσιακό, θεατρικό μακιγιάζ που είχε ανεβάσει ο αγαπημένος μας makeup artist. Όταν πια καταλάβαμε η πρώτη μας κίνηση ήταν να τον πάρουμε τηλέφωνο…

«Δεν ήταν τέλειο; Όλα τα looks ήταν εντυπωσιακά αλλά αυτό, η Βασίλισσα Ελισσάβετ, ήταν το καλύτερο για εμένα» μας είπε ο Γιάννης. Όταν τον ρωτήσαμε πόση ώρα του πήρε να το φτιάξει η απάντησή του μας εξέπληξε… «Όχι πολύ, δεδομένου του αποτελέσματος οι 3-4 ώρες που αφιερώσαμε ήταν ελάχιστες. Ξέρω τόσο καλά το πρόσωπο της Ζέτας που ήταν σαν παιχνίδι. Η μοναδική δυσκολία ήταν να κρύψουμε τα φρύδια με ειδικές κόλλες αλλά τα καταφέραμε και σε συνδυασμό με το χειροποίητο φόρεμα και την περούκα που έφτιαξε ο Γιώργος Σεγρεδάκης το αποτέλεσμα ήταν απλά μοναδικό».

Τα μαλλιά για τα υπόλοιπα looks τα επιμελήθηκε ο μοναδικός Στέφανος Βασιλάκης αλλά εμείς είχαμε και μια τελευταία ερώτηση για το Γιάννη... θα έκανε αυτό το περίτεχνο μακιγιάζ κάθε βράδυ; «Όχι, όχι αυτό ακριβώς. ΗΖέτα θα αλλάζει αρκετά looks μέσα στην παράσταση αλλά είναι μακιγιάζ που εκτελούνται εύκολα. Αυτά τα συγκεκριμένα έγιναν για τις ανάγκες της φωτογράφισης της αφίσας του έργου που φωτογράφισε η ΡούλαΡέβη».

Αφού τον ευχαριστήσαμε και δώσαμε ραντεβού για να δούμε κι εμείς την παράσταση ξανακοιτάξαμε την φωτογραφία και καταλήξαμε στο ότι ναι, ο Γιάννης Μαρκετάκης είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης.

Πηγή: Peoplegreece 

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιάγκας: Οι αποκαλύψεις για τα χρήματα που του έκλεψαν, το εγκεφαλικό και το λάθος του Mega

Πανικός στο Hollywood: Χάκερς υπέκλεψαν το σενάριο της νέας ταινίας του James Bond

Έκλεψαν κοσμήματα και μία Μαζεράτι από τη Miley Cyrus

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα