Πώς θα τοποθετήσετε σωστά το highlighter στο πρόσωπό σας
Pixelformula

Όσο και να μην θέλουμε να είναι αλήθεια, καθώς τα χρόνια περνούν η επιδερμίδα μας σταδιακά χάνει τη λάμψη της και το πρόσωπό μας χάνει σιγά σιγά το σμιλεμένο σχήμα του. Αν προσθέσουμε σε αυτό το ότι οι λάμψεις στο πρόσωπο είναι από τα πιο sexy πράγματα που μπορεί να κάνει για εμάς το μακιγιάζ δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το πόσο «μαγικά» μπορεί να αποδειχθούν τα highlighters για κάθε γυναίκα. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να τα εφαρμόζετε οπουδήποτε. Η τοποθέτησή τους πρέπει να γίνει με στρατηγική ακρίβεια γιατί, όπως μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε κούκλες, έτσι μπορούν και να μας καταστρέψουν.

Στη μύτη: Το highlighter στη μύτη τοποθετείται κατά μήκος στο κόκκαλο σε πού μικρή ποσότητα και μόνο αν θέλετε να κάνετε τη μύτη σας να δείχνει πιο στενή. Βάζοντας το προϊόν που θα τραβήξει το φώς στο κόκαλο κατά μήκος της μύτης δημιουργείται επιπλέον σκιά δεξιά και αριστερά του κάνοντας όντως τη μύτη να δείχνει πιο στενή.

Στα ζυγωματικά: Ψηλαφίστε το κόκαλο των ζυγωματικών και τοποθετήστε το highlighter ακριβώς από πάνω του. Στόχος είναι να δείχνουν τα ζυγωματικά σας σμιλεμένα και τοποθετώντας το προϊόν λάμψης στο ψηλότερο σημείο τους τα κάνετε να δείχνουν πιο τονισμένα και ψηλότερα. Προσέξτε μην το βάλετε πιο χαμηλά γιατί θα καταλήξετε με τεράστια μάγουλα και το ρουζ δεν θα σας σώσει.

Στο τόξο του φρυδιού: Βάζοντας μια μικρή ποσότητα highlighter ακριβώς κάτω από τα φρύδια σας (στο τόξο) αυτόματα αποκτάτε πιο λαμπερό βλέμμα, πιο ανασηκωμένο εφέ στα μάτια και απίστευτα sexy λάμψη. Περάστε με ένα μικρό πινέλο το highlighter σαν σκιά ή απλά περάστε με το μεγάλο πινέλο ότι περισσέψει αφού τελειώσετε με τα ζυγωματικά σας.

Στο πιγούνι: Σε αυτό το σημείο μπαίνει η απειροελάχιστη ποσότητα που όμως κάνει όλη τη διαφορά. Με ένα μεγάλο πινέλο περάστε το highlighter ακριβώς επάνω από το πιγούνι σας ή αν χρησιμοποιείτε κρεμώδες προϊόν βάλτε ταμπονάρετε ελαφρά με το δάχτυλό σας. Τι θα καταφέρετε; Θα δώσετε μοναδική λάμψη σε όλο το πρόσωπο, αξίζει να το δοκιμάσετε.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα