Πώς θα κάνετε τέλειο μανικιούρ στο σπίτι
Getty Images

Το να φτιάχνουμε μόνες μας τα νύχια στο σπίτι δεν είναι αυτό που λέμε εύκολο – για κάποιες από εμάς έστω. Μπορεί να ακουμπήσουμε κάπου τα φρεσκοβαμμένα νύχια μας, να βάψουμε εκτός της επιφάνειάς τους, να τα λιμάρουμε άτσαλα και τόσα ακόμα. Επειδή όμως καμία μας δεν έχει χρόνο να πηγαίνει συνέχεια για μανικιούρ έξω, έκανα έρευνα και συγκέντρωσα παρακάτω τα πιο χρήσιμα trick που θα κάνουν παιχνιδάκι την διαδικασία.

Βάλτε βαζελίνη στα πετσάκια και δεν θα τα λερώσετε

Περάστε ελάχιστη (ε-λά-χι-στη) ποσότητα βαζελίνης με μια μπατονέτα στα πετσάκια σας προσέχοντας να μην πάει καθόλου στην επιφάνεια του νυχιού σας. Η βαζελίνη θα αποτρέψει το βερνίκι από το να κολλήσει στα πετσάκια σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την σκουπίσετε ΑΦΟΥ στεγνώσουν τα νύχια σας εντελώς. Μη βιαστείτε, όσο στεγνώνουν τα νύχια σας η βαζελίνη ενυδατώνει τα πετσάκια. Win-win.

Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα για λεύκανση στα… νύχια

Τα λευκαντικά συστατικά στις οδοντόκρεμες για λεύκανση έχουν το ίδιο αποτέλεσμα και στα νύχια σας. Απλά πάρτε μια παλιά οδοντόβουρτσα, βάλτε λίγη οδοντόκρεμα επάνω και τρίψτε τα νύχια σας πολύ καλά ανάμεσα στα μανικιούρ σας για λεύκανση. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά θεαματικό.

Ένα φακελάκι τσαγιού θα σώσει το σπασμένο νύχι σας

Για να μην αναγκαστείτε να λιμάρετε τα μακριά νύχια σας εξαιτίας ενός και μόνο σπασμένου νυχιού απλά κόψτε ένα μικροσκοπικό κομμάτι από ένα καινούργιο φακελάκι τσαγιού. Βάλτε το πάνω από το σπάσιμο στο νύχι σας, κολλήστε με ελάχιστη κόλλα και βάψτε το από πάνω. Το δοκιμάσαμε και είναι μαγικό.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα