Πώς θα κάνετε λεύκανση δοντιών στο σπίτι (γιατί όλοι είμαστε εθισμένοι στον καφέ)
Getty Images

Όποιος πίνει ασταμάτητα καφέ (εμείς εδώ στο InStyle είμαστε όλοι «ένοχοι»), σίγουρα ξέρει πως η ενέργεια που χαρίζει έρχεται «πακέτο» με τους λεκέδες στα δόντια. Επειδή κανείς μας όμως δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει να πίνει καφέ, φροντίσαμε να ψάξουμε την αγορά και να βρούμε τα καλύτερα προϊόντα για λεύκανση δοντιών στο σπίτι, ώστε να συνεχίσουμε απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας ρόφημα χωρίς τύψεις και ταυτόχρονα να έχουμε λευκά δόντια. Και ναι, ο οδοντίατρος και η επαγγελματική λεύκανση είναι μία λύση, αλλά ποιος έχει αυτό το budget; Εμείς σίγουρα όχι, αλλά θέλουμε να αποκτήσουμε το αστραφτερά χαμόγελο των σταρ του Hollywood. Αν είστε μαζί μας, keep reading!

Τα καλύτερα προϊόντα λεύκανση δοντιών στο σπίτι

leukansi dontiwn, white teeth, λεύκανση δοντιών στο σπίτι Ταινίες με λευκαντική γέλη, η οποία μειώνει τις κηλίδες κάτω από την επιφάνεια του σμάλτου. Εφαρμόζονται απευθείας στα δόντια για 30 λεπτά την ημέρα για δύο εβδομάδες και είναι κατάλληλες ακόμα και για εσάς που έχετε ευαίσθητα δόντια και ούλα.

Ταινίες λεύκανσης Mr Blanc Teeth, €28,90. Θα το βρείτε εδώ.

smile detox, leukansi dontiwn, white teeth, λεύκανση δοντιών στο σπίτι Η παλιά, φυσική μέθοδος είναι το oil pulling. Χωρίς τεχνητούς λευκαντικούς παράγοντες, απλά λάδι καρύδας και ενεργός άνθρακας, αυτά τα φακελάκια θα σας χαρίσουν πιο λευκό χαμόγελο μέσα σε 14 μέρες. Αδειάζετε το περιεχόμενο στο στόμα σας και το «περιφέρετε» για 10 με 15 λεπτά. Έπειτα ξεβγάζετε με νερό και hello world!

Smile Detox 14 Days της Merci Handy, €19,90. Θα το βρείτε εδώ.

intermed_white_unident_kit, λεύκανση δοντιών στο σπίτι To Unident White kit της Intermed είναι ένα ασφαλές και εύκολο στη χρήση ολοκληρωμένο σύστημα λεύκανσης, που μέσα σε μόλις 14 ημέρες θα σας χαρίσει έως και 8 τόνους πιο λευκά δόντια και ένα αστραφτερό χαμόγελο. Θα το βρείτε στα φαρμακεία.

yotuelwhitkit, λεύκανση δοντιών στο σπίτι To σύστημα λεύκανσης δοντιών στο σπίτι YOTUEL 7 hours Whitening Kit (€26,11) είναι σχεδιασμένο από οδοντιάτρους, για εύκολη εφαρμογή στο σπίτι. Λευκαίνει τα δόντια, καθαρίζει χρωματικούς λεκέδες και βαθιές δυσχρωμίες στα δόντια με το λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (0,3%), ένα συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι στα μασελάκια λεύκανσης δοντιών. Είναι εύκολο και άνετο στη χρήση και προσφέρει  έως 8 τόνους πιο λευκά δόντια σε 7 μόνο εφαρμογές (της μίας ώρας). Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, προτείνεται οι εφαρμογές να γίνονται διαδοχικά σε διάστημα 1 εβδομάδας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα