Πώς θα αφαιρέσετε το gel νυχιών στο σπίτι με εύκολο τρόπο

Η χαρά μας όταν φεύγουμε από την nail artist με τα νύχια μας φτιαγμένα είναι απερίγραπτη. Ενθουσιαζόμαστε τόσο πολύ που τα δείχνουμε παντού από τις φίλες μας μέχρι τα social media.

Αυτή η χαρά διαρκεί για 10 μέρες περίπου, έως ότου ένα από τα νύχια αρχίσει να φθείρεται. Τότε μπαίνουμε στον πειρασμό να το ξεφλουδίσουμε τελείως, αψηφώντας τις κακές συνέπειες που έχει στο νύχι, το οποίο χρειάζεται εβδομάδες  για να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε το gel νυχιών αποτελεσματικά;

1.Λιμάρισμα

Η επιδιόρθωση φθαρμένων νυχιών μπορεί να γίνει πολύ εύκολα στο σπίτι. Αρχικά, παίρνετε μια καθαρή λίμα και λιμάρετε το φθαρμένο νύχι σε όποιο σχήμα θέλετε και το αφήνετε. Εάν επιθυμείτε να βγάλετε τελείως το βερνίκι από τα νύχια σας, ξεκινήστε με προσεχτικό λιμάρισμα στην κορυφή των νυχιών.

2.Moύλιασμα νυχιών

Toποθετήστε σε όλα τα νύχια βαμβάκια μουλιασμένα σε ασετόν, ενώ παράλληλα τυλίξτε με αλουμινόχαρτο για να σταθεροποιηθεί το βαμβάκι. Ύστερα αφήστε τα νύχια  να μουλιάσουν για 10-15 λεπτά μέχρι το βερνίκι να αφαιρεθεί τελείως. Εάν θέλετε γρηγορότερα αποτελέσματα τυλίξτε τα χέρια σας με ζεστή πετσέτα.

3.Αφαιρέστε με ήπιο τρόπο

Στην περίπτωση που το βερνίκι ξεβάφει δύσκολα τότε χρησιμοποιείστε ένα καθαρό μουλιασμένο βαμβάκι με ασετόν και κρατήστε το πάνω στο νύχι για μερικά λεπτά. Μόλις φύγει το βερνίκι, ενυδατώστε την επιφάνεια των νυχιών με έλαια.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα