Πως πέρασαν οι εγγονές της Βέφας Αλεξιάδου το πρώτο Πάσχα χωρίς τη μαμά τους;

Η Βέφα Αλεξιάδου μετά τον τραγικό χαμό των δυο κοριτσιών της, κάνει ό,τι μπορεί για να σταθεί στο πλευρό των εγγονών της, Χαράς και Βέφας, προσπαθώντας συνεχώς να τους δώσει κουράγιο για να ξεχάσουν την τραγωδία που τους βρήκε.

Έτσι λοιπόν η ίδια τις πήρε μαζί της για ένα ταξίδι με προορισμό τους Άγιους Τόπους. «Όλες αυτές τις μέρες τις περνούσαμε με τις κόρες μου και τις οικογένειές τους. Γλεντούσαμε και γιορτάζαμε ως Χριστιανοί την Ανάσταση του Κυρίου. Τώρα; Τίποτα δεν είναι το ίδιο… Πάσχα για ψυχολογικούς λόγους», δήλωσε στη Real News, προσθέτοντας πως τέτοιες ημέρες οι σπεσιαλιτέ της Αλεξίας είχαν την τιμητική τους στο γιορτινό τραπέζι από την άλλη της κόρη, την Άντζυ.

Επιπλέον η ίδια πρόσθεσε: «Εάν βρισκόμασταν όλοι μαζί, θα κλαίγαμε συνέχεια και θα στενοχωρούσαμε τις εγγονές μου. Έπρεπε ο καθένας να περάσει ξεχωριστά το Πάσχα για να ξεχαστεί. Ευτυχώς η Χαρά και η Βέφαπέρασαν πολύ ωραία. Ήταν καλεσμένες σε ένα φιλικό σπίτι μαζί με τον πατέρα τους και πέρασαν όμορφα. Είναι σημαντικό για τα παιδιά να ξεχνιούνται και να μην θλίβονται. Όταν εκείνες είναι χαρούμενες, είμαι και εγώ».

Τέλος, έκλεισε το θέμα αυτό ως εξής: «Ήταν μια απόφαση ζωής. Που αλλού θα μπορούσα να πάω το Πάσχα; Πως θα άντεχα εάν δεν ήμουν κοντά στο Θεό, να μου δίνει δύναμη; Είναι πολύ σκληρό να πονάει η ψυχή σου και να σκέφτεσαι πως τα παιδιά σου δεν ζούνε. Είμαι μητέρα… Πάντα ήθελα να ταξιδέψω και να βρεθώ στα μέρη του Χριστού».

Διαβάστε ακόμα:

Βέφα Αλεξιάδου: Δείτε πως πέρασε την Καθαρά Δευτέρα, μετά το χαμό και της δεύτερης κόρης της και το νέο της μήνυμα

Βέφα Αλεξιάδου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χαμό των παιδιών της

Βέφα Αλεξιάδου: Το πρώτο μήνυμα στο facebook μετά την κηδεία της κόρης της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα