Πώς να πετύχετε το τέλειο nude lip look

Τα χείλη σε nude αποχρώσεις, είναι διακριτικά, διαχρονικά και συνοδεύουν υπέροχα τα look με έμφαση στο βλέμμα. Εμείς συγκεντρώσαμε όλους τους τρόπους για να πετύχετε το τέλειο nude lip look.

H τέλεια απόχρωση

Κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική οπότε πρέπει να διαλέξετε την nude απόχρωση που κολακεύει το δικό σας δέρμα. Θυμηθείτε ότι η σωστή nude απόχρωση είναι αυτή που κάνει το δέρμα να φαίνεται φρέσκο και νεανικό. Πολλές γυναίκες επιλέγουν εσφαλμένα πολύ μπεζ αποχρώσεις σε συνδυασμό με πολύ ματ υφές κάτι που κάνει το πρόσωπο να φαίνεται χλωμό και τα χείλη να μοιάζουν «σβησμένα».

Εάν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα η κατάλληλη απόχρωση για εσάς είναι μια που έχει ελαφρώς μπλε-κόκκινους υποτόνους. Εάν θέλετε κάτι λιγότερο ροζ, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο μπεζ απόχρωση αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφύγετε τους πορτοκαλί υποτόνους, καθώς κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο.

Εάν έχετε πιο σταρένια επιδερμίδα, τότε οι ροδακινί αποχρώσεις σας ταιριάζουν απόλυτα. Μπορείτε να πειραματιστείτε και με μπεζ-χρυσό, καθώς κολακεύουν το χρώμα της επιδερμίδας σας, προσδίδοντας του μια νότα «ζεστασιάς».

Εάν έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα, τότε σας ταιριάζει μια καφετί μπρονζέ απόχρωση ή στο χρώμα της καραμέλας. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές καθώς τα «nude» κραγιόν που κυκλοφορούν στο εμπόριο, πολύ πιθανόν να είναι αρκετά ανοιχτόχρωμα για εσάς, και να φαίνεται σαν να βάψατε τα χείλη σας με concealer, ένα μάλλον μη επιθυμητό αποτέλεσμα, αν αυτό που θέλετε είναι το τέλειο nude lip look.

Nude lip look estee lauder

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick στην απόχρωση Irresistible.

Η σωστή εφαρμογή

 Το nude κραγιόν, επειδή είναι ανοιχτόχρωμο και πιο ευκολοφόρετο δεν σημαίνει ότι δεν υπόκειται στους «νόμους» της σωστής εφαρμογής. Για να πετύχετε το τέλειο nude lip look, χρειάζεται να κάνετε ότι και με το έντονο κόκκινο κραγιόν σας. Ενυδατώστε τα χείλη σας, με ένα lip balm πριν την εφαρμογή του κραγιόν, ώστε να αυξήσετε την υγρασία τους, και να μην φαίνονται ξηρά και αφυδατωμένα.

Χρησιμοποιείστε ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας, και αποφύγετε τις σκληρές γραμμές, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Προτιμήστε να τονίσετε κυρίως το cupid’s bow και τις εξωτερικές γωνίες για να δείχνουν τα χείλη σας πιο ζουμερά.

nude lip look tom ford

Add to LiEstee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick Irresistible 440
Η σωστή εφαρμογΤο nude κραγιόν, επειδή είναι ανοιχτόχρωμο και πιο ευκολοφόρετο δεν σημαίνει ότι δεν υπόκειται στους «νόμους» της σωστής εφαρμογής. Για να πετύχετε το τέλειο nude lip look, χρειάζεται να κάνετε ότι και με το έντονο κόκκινο κραγιόν σας.Ενυδατώστε τα χείλη σας, με ένα lip balm πριν την εφαρμογή του κραγιόν, ώστε να αυξήσετε την υγρασία τους, και να μην φαίνονται ξηρά και αφυδατωμένα.Χρησιμοποιείστε ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας, και αποφύγετε τις σκληρές γραμμές, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Προτιμήστε να τονίσετε κυρίως το cupid’s bow και τις εξωτερικές γωνίες για να δείχνουν τα χείλη σας πιο ζουμερά.

Tom Ford Lip Color Shine στην απόχρωση Abandon.

Η σωστή υφή

Η υφή του κραγιόν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, αν θέλετε να πετύχετε το τέλειο nude lip look. Επιλέξτε σατέν υφές, όχι τόσο κρεμώδεις, αν επιθυμείτε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Οι glossy υφές είναι πάντα προτιμότερες από τις matte, καθώς δίνουν λάμψη και αίσθηση υγείας στα χείλη. Μετά την εφαρμογή του κραγιόν σας, περάστε στο κέντρο των χειλιών ένα clear gloss για να τελειοποιήσετε το nude lip look σας.

nude lip look mac

MAC Lustre Lipstick στην απόχρωση Touch.

Αυτά είναι τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για το τέλειο nude lip look.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα