Πώς κατάφεραν 5+1 διάσημες Ελληνίδες να μην πάρουν πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη τους

Μπορεί η εγκυμοσύνη να είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας, αλλά πάει «χεράκι-χεράκι» με πολλές δυσκολίες. Αναγούλες, αυξημένη όρεξη, πρησμένα άκρα και φυσικά αύξηση βάρους, η οποία μπορεί να είναι από ελάχιστα κιλά, μέχρι πάρα μα πάρα πολλά. Οι παρακάτω Ελληνίδες celebrities πάντως ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, αφού κατάφεραν να πάρουν μόνο λίγα κιλά. Πώς τα κατάφεραν άραγε;

 Ελεονώρα Μελέτη

meleti, homepage imageΑπό μέρα σε μέρα αναμένεται να γεννήσει κα η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία είχε αποκαλύψει μέσα από ένα καυστικό tweet πριν κάποιους μήνες πως «Αγαπητά περιοδικά μόλις ζυγίστηκα. Είμαι 6,5 μηνών κι έχω πάρει 4 κιλά και 600 γραμμάρια… μη παίζετε με τον πόνο των εγκυμονούσων». Όπως φαίνεται, τα κιλά της δεν θα φτάσουν διψήφιο αριθμό.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

stamatina tsimtsiliΑπό τις τυχερές είναι και η Σταματίνα, η οποία αναμένεται και αυτή να γεννήσει πολύ σύντομα. Μέχρι τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της πάντως είχε καταφέρει να πάρει ελάχιστα κιλά. «Δίαιτα δεν κάνω ποτέ, απλώς προσέχω γενικά τι τρώω. Έχω πάρει τέσσερα κιλά, που είναι λιγότερα από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες. Το πρώτο δίμηνο είχα χάσει δύο κιλά, εξαιτίας αυτού που σου είπα με το στομάχι μου. Δεν είμαι αχάριστη, γιατί ακούω και ιστορίες από γυναίκες που μένουν ξαπλωμένες για εννέα μήνες ή έχουν ναυτίες. Νιώθω τυχερή, αλλά προσέχω κιόλας… Ενώ ο γιατρός μού επιτρέπει να κάνω γυμναστική, προτίμησα να τη σταματήσω. Είναι μια περίοδος που θέλω αν την απολαύσω χωρίς να βάζω φραγμούς στον εαυτό μου. Και κιλά να πάρω, θα τα χάσω», είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από το προσωπικό της blog.

Βίκυ Καγιά

vicky kaya homepage 2 600 X 600Λίγες μέρες μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της στη ζωή, η Βίκυ έμοιαζε σαν να μην ήταν ποτέ έγκυος. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τον 5ο μήνα, είχε πάρει μόνο δυόμισι κιλά καθώς δεν είχε έρθει αντιμέτωπη με τις κλασικές λιγούρες των εγκύων. «Δεν  μπορώ να φάω. Νομίζω πως τελικά οι ορμόνες της εγκυμοσύνης σε μένα δεν βοηθούν στο φαγητό. Όμως δεν είχα ιδιαίτερες ναυτίες ούτε έκανα εμετούς, απλά δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη. Θέλω να τρώω υγιεινά. Προτιμώ φασολάκια, φακές, φρούτα και λαχανικά. Λες το παιδί να βγει vegan; Τι να πω!», είχε αποκαλύψει η ίδια.

 Κάτια Ζυγούλη

katia-zigouli-people-158-7Αν και στις πρώτες τρεις εγκυμοσύνες της, η Κάτια πήρε κάποια κιλά, στην τέταρτη ήταν πολύ προσεκτική και κατάφερε να πάει μόλις 11 κιλά. Πως τα κατάφερε; Η ίδια το είχε αποκαλύψει πέρσι στο περιοδικό People.  «Αυτή τη φορά πήρα το μισό βάρος από ό,τι στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου. Στα τρία πρώτα παιδιά δεν είχα μπει στη διαδικασία να προσέξω, είχα αφεθεί πιο ελεύθερη. Τώρα ήταν διαφορετικά. Υποσυνείδητα νομίζω ότι με βοήθησε πολύ το γεγονός πως δεν ήθελα να το αντιληφθούν. Επίσης, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχα αρχίσει να γυμνάζομαι και να προσέχω τη διατροφή μου συστηματικά. Και δεν άλλαξα τις συνήθειες που είχα ήδη υιοθετήσει, όταν έμαθα πως περιμένω μωρό, ούτε υπέκυψα σε πειρασμούς. Μία φορά την εβδομάδα έκανα και “ατασθαλίες”. Δεν γυμναζόμουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δεν είχα την αντοχή, όμως πρόσεχα τη διατροφή μου και έτσι πήρα μόνο έντεκα κιλά, ενώ στις προηγούμενες είχα πάρει μέχρι και είκοσι», είχε αποκαλύψει.

Μαριέττα Χρουσαλά

marietta chrousala, homepageΗ Μαριέττα Χρουσαλά έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι πριν από λίγο καιρό και όπως φάνηκε είχε πλέον αρκετή πείρα για να ξέρει πώς να διατηρήσει το βάρος της. Στους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης, το πρώην μοντέλο πήρε μόλις εφτά κιλά, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα «έφυγαν» μαζί με τη γέννα.

 Μαρία Νεφέλη Γάζη

anthimos ananiadisΟ Άνθιμος Ανανιάδης και η σύντροφός του θα γίνουν γονείς σε λιγότερο από ένα μήνα. Καθώς η κύηση της νεαρής Μαρίας πλησιάζει στο τέλος της, δεν νομίζουμε να πάρει πολλά παραπάνω κιλά από αυτά που έχει πάρει μέχρι στιγμής. «Είμαι οκτώ μηνών τώρα και μία εβδομάδα.  Έχω πάρει τέσσερα κιλά. Είμαι 19,5 χρονών και νιώθω υπέροχα που θα γνωρίσω τον γιο μου σε λιγότερο από ένα μήνα. Το περιμένω, πραγματικά», δήλωσε η ίδια σήμερα στην κάμερα του ANT1 και στο Πρωινό.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα