Πώς ήταν μικρές δέκα από τις αγαπημένες σας celebrities και πόσο χρονών είναι;

Αλήθεια, πώς ήταν μικρές δέκα από τις αγαπημένες σας celebrities και πόσο χρονών είναι; Κατά καιρούς πολλοί αναρωτιούνται πώς ήταν σε νεαρή ηλικία οι πιο γνωστές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Το γεγονός δε πως είναι διάσημες δεν λειτουργεί τόσο θετικά πολλές φορές καθώς τους χρεώνουν διάφορες αισθητικές επεμβάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ας δεχτούμε όλοι πως η εποχή αλλάζει και μαζί της και τα trends. Πάρτε παράδειγμα φωτογραφίες δικές σας. Πόσες φορές αναρωτηθήκατε αν είστε εσείς όντως σε κάποια φωτογραφία; Τουλάχιστον εμείς το έχουμε πάθει με παλιότερα άλμπουμ μας και πιστέψτε μας: δεν έχουμε υποβληθεί σε κάποια επέμβαση. Οπότε, ας συμφωνήσουμε πως η μόδα και η εφηβεία που είχαμε εμείς τότε, περιελάμβανε τεράστια γυαλιά, πολύ βγαλμένα φρύδια ή καθόλου βγαλμένα φρύδια, μαλλιά αφάνα ή μαλλιά πιασμένα σε μία άχαρη κοτσίδα, κιλάκια παραπάνω ή προσπάθεια να αυξήσουμε βάρος επειδή ήμασταν πολύ αδύνατοι.

Παρακάτω, θα δείτε δέκα πραγματικά πολύ όμορφες γυναίκες που δυστυχώς έχουν αδικηθεί πολλές φορές από τον Τύπο. Για παράδειγμα, το γεγονός πως η Κατερίνα Καινούργιου άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της ή βάφεται έντονα δεν σημαίνει πως έχει πειράξει τα χαρακτηριστικά της. Και εδώ θα θέλαμε να σταθούμε και στο γεγονός πως πολλές από αυτές τις γυναίκες όταν διόρθωσαν κάτι στην εμφάνισή της το παραδέχθηκαν με θάρρος δημόσια. Όπως η Κατερίνα όταν παραδέχθηκε πως αύξησε το στήθος της. Το ίδιο έχει κάνει και η Έλενα Παπαρίζου αλλά και η Δούκισσα Νομικού. Θα θέλαμε επίσης να πούμε πως αν κάποια γυναίκα έκανε μπότοξ από αυτές που θα δείτε παρακάτω, είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει. Όπως όλες μας. Το θέμα είναι ότι καμία από αυτές δεν αλλοίωσε κάποιο χαρακτηριστικό της. Όχι, ότι αυτό θα μας ενοχλούσε απλά είναι άδικο να χρεώνονται επεμβάσεις που δεν έχουν κάνει.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε πόσο ίδιες είναι. Τι, όχι;

Έλενα Παπαρίζου 

elena paparizou

 Η Έλενα Παπαρίζου γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1982. Η αγαπημένη μας νικήτρια της Eurovision είχε τέλεια χείλη από παιδάκι.

 Κατερίνα Στικούδη

katerina stikoudi

Η Κατερίνα Στικούδη γεννήθηκε στις 16 Απριλίου του 1985. Το μοντέλο και τραγουδίστρια ήταν από μικρή πάρα πολύ όμορφη ενώ θεωρείται από τις λίγες Ελληνίδες που δεν έχουν κάνει κάποια αισθητική επέμβαση.

Δήμητρα Παπαδοπούλου

dimitra papadopoulou

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου του 1958. Η επιτυχημένη ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι το ίδιο όμορφη όσα χρόνια και να περάσουν.

 Ελένη Μενεγάκη 

eleni menegaki

Η Ελένη Μενεγάκη γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1969. Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης είναι επίσης ίδια. Υπέροχα χαρακτηριστικά από παιδάκι.

Σμαράγδα Καρύδη

smaragda karidi

Η Σμαράγδα Καρύδη γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1969. Η γνωστή ηθοποιός ήταν και είναι πανέμορφη. 

Άννα Βίσση 

anna vissi

Η Άννα Βίσση γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1957. Η απόλυτη Ελληνίδα star- όπως την αποκαλούν εδώ και χρόνια, μοιάζει ίδια με το ξεκίνημά της.

Δέσποινα Βανδή 

despoina vandi

Η Δέσποινα Βανδή γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 1969. Η μόνη διαφορά εντοπίζεται στο σχήμα των φρυδιών της με το οποίο «παίζει» ανάλογα με την εποχή. 

Δούκισσα Νομικού 

doukissa nomikou

Η Δούκισσα Νομικού γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986. Ήταν πάντα πολύ όμορφη και αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία από το παρελθόν. 

Κατερίνα Καινούργιου 

katerina kainourgiou

Η Κατερίνα Καινούργιου γεννήθηκε την 1 Μαΐου του 1985. Η παρουσιάστρια άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της ωστόσο ήταν πάντα ένα όμορφο κορίτσι που λάτρευε να ποζάρει στο φακό.

Αντωνία Καλλιμούκου 

antonia kallimoukou

Η Αντωνία Καλλιμούκου γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1986. Το μοντέλο είναι ίδια και φαίνεται ότι δεν έχει πειράξει κάτι.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα