Πως διατηρείται το καρέ της Κατερίνας Καινούργιου;
Photo Credit: Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου μας είχε συνηθίσει πολλά χρόνια σε εμφανίσεις με μακρύ μαλλί, γι αυτό τον λόγο εκπλαγήκαμε όλοι,  όταν αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα γεωμετρικό καρέ. Η αλλαγή στα μαλλιά της συνοδεύτηκε με μια γενικότερη αλλαγή στο look της, επιλέγοντας πιο chic και μίνιμαλ looks για τις εμφανίσεις της.

Εμείς μιλήσαμε με τον κομμωτή της, Μάνο Κοψαχείλη ο οποίος μας περιέγραψε την αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου, από την στιγμή που αποφάσισε να τα κόψει, μέχρι τώρα που διατηρεί το καρέ της κοντό και υγιές.

Photo credit: Instagram
Photo credit: Instagram

«Η Κατερίνα είχε αδυναμία στα μακριά ξανθά μαλλιά της, και έτσι όταν συζητούσαμε για κάποια πιθανή αλλαγή το καρέ δεν ήταν στις αρχικές της επιλογές και δυσκολεύτηκα να την πείσω» μας λέει ο Μάνος Κοψαχείλης. «Το καρέ όμως είναι ένα κούρεμα που συνδυάζει φρεσκάδα και θηλυκότητα και μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά ενός ωραίου προσώπου όπως αυτό της Κατερίνας Kαινούργιου. Έτσι καταλήξαμε σε αυτό, επιλέγοντας ένα γεωμετρικό σχήμα, που θα αναδείκνυε τις γωνίες της, προσθέτοντάς της κομψότητα, χωρίς όμως να την κάνει να φαίνεται «αυστηρή». Το κοντό καρέ που επιλέξαμε, είναι διαχρονικό με μια πινελιά διαφορετικότητας», συμπληρώνει. «Ταυτόχρονα, καταφέραμε να έχουμε υγιή μαλλιά με όγκο και κίνηση, αφαιρώντας τις πολλές τρέσες που πρόσθεταν βάρος στην τρίχα».

katerina kainourgiou kopsaxeilis Κατερίνα Καινούργιου καρέ

Τον ρωτήσαμε πόσο συχνά επισκέπτεται το κομμωτήριο η Κατερίνα Καινούργιου για να διατηρεί σε φόρμα το νέο γεωμετρικό της κούρεμα. «Μια φορά τον μήνα», ήταν η απάντηση του Μάνου Κοψαχείλη και μας φαίνεται λογικό, μιας και όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, το καρέ μπορεί να μεταμορφώσει το look σας, αλλά χρειάζεται συντήρηση για να μένει σε φόρμα.
Ο Μάνος Κοψαχείλης είναι υπέρμαχος της αλλαγής στα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς όπως λέει και ο ίδιος: «Είναι μια μοντέρνα εκδοχή για μια γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει».

Εσάς πως σας φαίνεται;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα