Πόπη Τσαπανίδου: «Όταν πέθανε ο άνδρας μου ράγισε η καρδιά μου. Ντύθηκα με ατσάλι»

H Πόπη Τσαπανίδου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον χαμό του άνδρα της και πως αυτός επηρέασε τόσο εκείνη όσο και τις κόρες της.

«Έχω βάλει πια την πανοπλία μου και δεν με αγγίζει εύκολα κάτι. Όταν έχεις πονέσει πολύ, θωρακίζεσαι. Όταν πέθανε ο άντρας μου, ράγισε η καρδιά μου. Ντύθηκα με ατσάλι. Η “στολή” βγαίνει μόνο όταν απέναντι μου έχω κάποιον που μπορώ να εμπιστευτώ απόλυτα», δήλωσε.

Τι ήταν αυτό όμως που την είχε κάνει να δημοσιοποιήσει την προσωπική της ιστορία αρκετό καιρό πριν;

«Μίλησε γι’ αυτό όταν έκρινα ότι λόγω της ηλικίας και της επαγγελματικής θέσης μου, η δημοσιοποίηση της θα μπορούσε να βοηθήσει γυναίκες που βρίσκονταν στην ίδια κατάσταση να πειστούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Δεν είναι εύκολο να ζεις σε μονογονεϊκή οικογένεια. Είναι πρόβλημα για τα παιδιά, μπορεί να πέσουν εύκολα θύματα bullying στον κοινωνικό τους περίγυρο, να κακοποιούνται από άλλα παιδιά. Δεν θέλουν τα παιδιά να ξεχωρίζουν, δεν τους είναι εύκολο να πουν ότι ζουν μόνο με την μαμά τους και ότι δεν έχουν προφέρει τη λέξη “μπαμπάς”. Όταν μεγάλωσαν τα κορίτσια, τότε θεώρησα πως πρέπει να το πω. Για να δημιουργήσω προοπτική σε γυναίκες που περνούν ανάλογα. Διότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, φτάνει να πιστέψουμε και να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας», τόνισε γεμάτη ειλικρίνεια.

Διαβάστε εδώ: Μιχάλης Κουϊνέλης: Γνωρίστε καλύτερα τον «κύριο Τρελαίνομαι» του «The Voice»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα