Πολύ γνωστή ηθοποιός απέκτησε το πρώτο της παιδί
Άλλη μια ευχάριστη είδηση στον κόσμο του Hollywood. Όσο οι διάσημοι φίλοι της πόζαραν στο κόκκινο χαλί του Met Ball η Kirsten Dunst απολάμβανε τις πρώτες της στιγμές ως μητέρα αφού σύμφωνα με πολλές πηγές απέκτησε το πρώτο της παιδί ένα αγοράκι, από τον σύζυγο της, τον επίσης ηθοποιό και κωμικό Jesse Plemons (που έγινε πιο γνωστός από το show Friday Night Lights και τη δραματική σειρά Breaking Bad). Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του People η Dunst γέννησε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και μαμά και γιος είναι υγιείς.
Το ζευγάρι -που αρραβωνιάστηκε στο τέλος του 2016- γνωρίστηκε στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς Fargo και κρατούσε για πολύ καιρό την σχέση του κρυφή. Πέρυσι μάλιστα που η ηθοποιός είχε δώσει συνέντευξη στον Jimmy Fallon δεν ήθελε να σχολιάσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι είχε αρραβωνιαστεί τον Plemons. “Γίναμε αρχικά πολύ καλοί φίλοι. Δηλαδή θυμάμαι να σκέφτομαι ότι ειλικρινά αγαπώ αυτό το άτομο. Μου αρέσει να κάνω παρέα μαζί του”.
 kirsten dunst, plemmons
Μετά απο μήνες εικασιών η Kirsten επιβεβαίωσε τη εγκυμοσύνη της στον Ιανουάριο χωρίς να πει κάτι ή να βγάλει ένα δελτίο τύπου -οι φωτογραφίες αυτές ήρθαν ακριβώς έναν χρόνο αφού αποκαλύφθηκε η σχέση τους-απλώς κρατώντας την κοιλιά της σε μια σειρά απο φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ως μέρος του lookbook του fashion brand Rodarte.
Πριν απο μερικούς μήνες μάλιστα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της σε αγγλικό περιοδικό σχετικά με τα παιδιά: “Δεν ήμουν απο αυτές τις γυναίκες που έλεγαν ότι θέλουν παιδί μέχρι που γεννήθηκε η βαφτιστήρα μου. Την αγαπώ τόσο πολύ. Αυτή η αγάπη δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο” είπε ενώ μοιράστηκε μια ιστορία που της είχε συμβεί σχετικά πρόσφατα “Την έβαλα για ύπνο ένα βράδυ και ξύπνησε την άλλη μέρα το πρωί και είπε “Πού είναι η Kiki; Τρελαίνομαι γι αυτή την αγάπη. Αυτό είναι που θέλω κι εδώ. 
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα