Πολύ ευχάριστα νέα για την Demy!

Πολύ ευχάριστα νέα για την Demy!

Μία σπουδαία κατάκτηση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Demy καθώς κέρδισε την 2η θέση σε διεθνές φεστιβάλ μουσικής που διεξάγεται στο Σότσι της Ρωσίας!


View this post on Instagram

About last night! 2nd place with a song that is so important to me❤️ I am so grateful! #newwave2018

A post shared by Dimitra Papadea (@demy_official) on


Το «χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας», που ανήκει στο δυναμικό της Panik Records, συμμετέχει στο New Wave Festival 2018, που πραγματοποιείται από τις 4 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 19 χωρών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, κάθε διαγωνιζόμενος ερμηνεύει τρία τραγούδια: ένα international hit, μία διεθνώς αναγνωρισμένη επιτυχία από την χώρα του και ένα δικό του καινούργιο τραγούδι.

Την πρώτη διαγωνιστική μέρα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια ερμήνευσε το «The Winner Takes It All» των ABBA και έκλεψε τις εντυπώσεις, αποσπώντας την δεύτερη θέση με 98 βαθμούς!
Τις υπόλοιπες ημέρες του event, η Demy θα ερμηνεύσει «Τα Παιδιά Του Πειραιά» του Μάνου Χατζιδάκι και θα παρουσιάσει το νέο αγγλόφωνο τραγούδι της, «Too Late», με την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Μετά το φεστιβάλ, η Demy θα τραγουδήσει για πρώτη φορά στο Ηρώδειο, καθώς συμμετέχει στην μεγάλη συναυλία των Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανού και Γιώργου Θεοφάνους, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με σκοπό τη στήριξη των 40.000 παιδιών που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα