Πολύ διάσημη ηθοποιός μόλις επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της

Νέος χρόνος, νέος μήνας, νέοι αρραβώνες. Άλλη μία σταρ προστίθεται στη μακριά λίστα των σταρ που αρραβωνιάζονται τελευταία. Η ιδρύτρια του site Goop, επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον παραγωγό Brad Falchuk, κάτι που ακουγόταν από το Νοέμβριο και μίλησε για αυτό στο δεύτερο τεύχος του περιοδικού Goop για το οποίο φωτογραφήθηκαν κιόλας.

Τώρα που βρίσκομαι στη μέση ηλικία, ξεκίνησαν να αποδέχομαι πόσο περίπλοκος είναι ο έρωτας. Και αποφάσισα να του δώσω ακόμα μια ευκαιρία. Όχι μόνο επειδή πιστεύω ότι βρήκα τον άντρα με τον οποίο έπρεπε να είμαι μαζί αλλά επειδή δέχτηκα τις θετικές επιπτώσεις στη ψυχή και στις βλαβερές επαναλαμβανόμενες συνήθειες που μπορεί να έχει η οικειότητα.

Μάλιστα εξέδωσαν και μια κοινή ανακοίνωση που μετέδωσε πρώτη η εκπομπή Good Morning America: “Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που βρεθήκαμε σ’ αυτό το σταυροδρόμι της ζωής μας, ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μας ως θεμέλιους λίθους για μια υγιή και χαρούμενη σχέση”.

Η Paltrow ήταν παντρεμένη με τον Chris Martin, τον frontman των Coldplay με τον οποίο χώρισε το 2014 και με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα