Πείτε μας το ζώδιο σας να σας βρούμε τι θα αγοράσετε φέτος την Άνοιξη

Όπως διαφέρουν τα στοιχεία κάθε ζωδίου στο χαρακτήρα, έτσι διαφέρει και το γούστο του στα ρούχα. Άλλα ζώδια θέλουν να προκαλούν με το ντύσιμό τους, άλλα να εκφράσουν τον συναισθηματικό τους κόσμο, κάποια δίνουν περισσότερο σημασία στην άνεση ενώ κάποια στην κομψότητα. Εμείς ψάξαμε και αναζητήσαμε τα κομμάτια της άνοιξης που ταιριάζουν στο κάθε ζώδιο. Εσάς ποιο είναι το δικό σας;

Κριός

Διαθέτετε δυναμική προσωπικότητα, αυτοπεποίθηση και δεν περνάτε ποτέ απαρατήρητες. Δεν σας αρέσουν οι υπερβολές και προτιμάτε ρούχα απλά και κομψά με σωστή εφαρμογή που τονίζουν το ταπεραμέντο και τον εκρηκτικό χαρακτήρα σας. Το χρώμα σας είναι αναμφισβήτητα το κόκκινο και γενικότερα σας ταιριάζουν οι έντονες και τολμηρές αποχρώσεις.

InStyle600x600_6

Φόρεμα Zara 19,95€. Θα το βρείτε εδώ

Ταύρος

Λατρεύετε την άνεση περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο και επιθυμείτε ρούχα καλής ποιότητας που δίνουν ευχάριστη αίσθηση στο σώμα. Για το λόγο αυτό φέτος την Άνοιξη επιλέξτε λινά, βαμβακερά και μεταξωτά ρούχα κυρίως σε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις.

InStyle600x600_10_new

Φόρεμα Mango 59,99€. Θα το βρείτε εδώ

Δίδυμος

Φοράτε τα πάντα, χωρίς να εντάσσεστε σε ένα στιλ. Η ντουλάπα σας περιέχει πάρα πολλά ρούχα από οσκαρικά φορέματα μέχρι jeans και απλά t-shirts. Ωστόσο κοινός παρονομαστής όλων των εμφανίσεών σας είναι η νεανικότητα. Αδυναμία σας είναι τα αξεσουάρ και οι τσάντες που δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας στο στιλ σας.

InStyle600x600_13

Τσάντα Η&Μ 19,99€. Θα τη βρείτε εδώ

Καρκίνος

Σας αρέσουν τα απαλά υφάσματα, που σας δημιουργούν μια αίσθηση θαλπωρής όπως το βελούδο και το κασμίρ.  Επίσης έχετε την τάση να συνδέετε συγκεκριμένα κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σας με κάποιες όμορφες στιγμές που έχετε ζήσει. Έχετε την τάση να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν με αποτέλεσμα οτιδήποτε καινούργιο, νέο και μοντέρνο να αποτελεί θέμα για εσάς. Μπορείτε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με αξεσουάρ, όπως μια ζώνη ή ένα μαντήλι που θα το συνδυάσετε με τα κομμάτια που αγαπάτε.

InStyle600x600_9

Φουλάρι Attrattivo 19,90€. Θα το βρείτε εδώ

Λέων

Αν ο Λέοντας δεν ντυθεί έτσι που να συγκλονίσει τα πλήθη, ποιος άλλος θα  το κάνει; Σας αρέσουν τα ακριβά υφάσματα, τα έντονα σχέδια, τα αυτοκρατορικά χρώματα και γενικότερα τα εκκεντρικά ρούχα. Δεν ξεχωρίζετε τα ρούχα σε βραδινά και πρωινά ενώ τα μεγάλα logos αποτελούν σήμα κατατεθέν σας. Μια καλή επιλογή για εσάς θα ήταν κάποια λεπτοκαμωμένα κοσμήματα τα οποία θα μεταμορφώσουν σε πιο κομψό το έντονο στυλ σας.

InStyle600x600_8

Σκουλαρίκια Topshop 12,00€. Θα τα βρείτε εδώ

Παρθένος

Κάθε σας εμφάνιση είναι μελετημένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η τελειομανία σας ωθεί στο να προσπαθείτε αρκετά να μην καταφύγετε σε στιλιστικά λάθη. Ξεσηκώνετε τις σελίδες των περιοδικών και ακολουθείτε κατά γράμμα τις συμβουλές των ειδικών.  Ό,τι βάλετε επάνω σας θα είναι καλοραμμένο, ολοκάθαρο και άψογα σιδερωμένο. Την Άνοιξη μην διστάσετε να επιλέξετε συνδυασμούς colour blocking, οι οποίοι θα κατευνάσουν κάπως τους ψυχαναγκασμούς σας.

InStyle600x600_11_new

Παντελόνι με αθλητική ρίγα στο πλάι BSB 59,90€. Θα το βρείτε εδώ

Ζυγός

Ζείτε για να είστε καλοντυμένοι. Έχετε μια έμφυτη αίσθηση του στιλ και είστε τρομερά καλόγουστες. Ακολουθείτε τη μόδα και καταφέρνετε πάντα να την προσαρμόζετε στον τρόπο ζωής σας. Παρόλα αυτά πάντα έχετε την τάση να αμφιταλαντεύεστε συνεχώς για το τι θα αγοράσετε ή τι θα ήταν πιο κατάλληλο να φορέσετε σε κάθε περίσταση. Το σίγουρο είναι ότι δεν πάτε πουθενά χωρίς το αγαπημένο σας άρωμα. Ένα νέο άρωμα θα μπορούσε να αποτελέσει και αναπόσπαστο συμπλήρωμα στις άψογες εμφανίσεις σας φέτος την Άνοιξη.

InStyle600x600_5

Άρωμα La vie est belle — Eau de Parfum  57,20€. Θα το βρείτε εδώ

Σκορπιός

Ο μαγνητισμός σας εκπέμπεται ανεξάρτητα από το ρούχο που θα φορέσετε, ακόμα κι αν εσείς δεν το καταλαβαίνετε. Τις περισσότερες φορές ντύνεστε με κολακευτικό και σέξι τρόπο και έχετε εμμονές με το απόλυτο μαύρο και το μπορντό, χρώματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς. Φροντίστε να ενισχύσετε την γκαρνταρόμπα σας με κομμάτια ύμνους για εσάς όπως ρούχα με κοψίματα, ανοίγματα, αισθησιακά κομμάτια από δαντέλα και μετάξι, γόβες στιλέτο, μαύρα γυαλιά και οτιδήποτε άλλο σας κάνει να νοιώθετε μυστηριώδεις.

InStyle600x600_14(1)

Φούστα Yamamay 29.95€. Θα τη βρείτε εδώ

Τοξότης

Για τους Τοξότες η άνεση αποτελεί το μοναδικό κριτήριο για το ντύσιμό τους. Θέλετε να αισθάνεστε ελευθερία και τις περισσότερες φορές κυκλοφορείτε με αθλητικά ρούχα. Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με φαρδιά πουκάμισα, τζην ή δερμάτινα τζάκετ, ρούχα δηλαδή που θα σας βολέψουν και θα τα φορέσετε αρκετά.

InStyle600x600_3

Παρκά Zara 49,95€. Θα το βρείτε εδώ

Αιγόκερως

Ο όρος διακριτική κομψότητα περιγράφει επακριβώς το ντύσιμο σας. Είστε  η επιτομή της ποιότητας και της υψηλής επωνυμίας, τα οποία συνδυάζετε άψογα. Για τον Αιγόκερω το πώς εμφανίζονται μπροστά στα μάτια της κοινωνίας αποτελεί πολύ σημαντικό ζήτημα. Έτσι, δεν πρόκειται ποτέ να φορέσετε κάτι κραυγαλέο ή αθλητικές φόρμες. Ακόμα και στα χρώματα είστε μετριοπαθείς. Συμπαθείτε το καφέ, το γκρι, το μπλε και το χακί ενώ αντιμετωπίζετε τις τσάντες σαν σύμβολα του κοινωνικού σας status.

InStyle600x600_7

Δερμάτινη τσάντα bucket limited edotion Massimo Dutti 149.00 €. Θα το βρείτε εδώ

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι οι πρώτοι που θα ανακαλύψουν και  θα φορέσουν οτιδήποτε πρωτοποριακό, κάνοντας τους  άλλους να τους μιμηθούν. Δεν ακολουθείτε τη μόδα με τη συμβατική έννοια. Έχετε στιλ και πρωτοτυπία και δεν διστάζετε απέναντι στους πιο τρελούς συνδυασμούς. Πράγματα που πάνω σε άλλους θα φαίνονταν κακόγουστα, σε εσάς δείχνουν μια χαρά. Αγοράστε μια ακόμη εκκεντρική επιλογή που σίγουρα σας κάνει μοναδικούς.

InStyle600x600_142

Παντελόνα λευκή  με μαύρα πουά  ψηλόμεση “ALEXSANDRA ON THE BEACH” 109,00€. Θα τη βρείτε εδώ

Ιχθείς

Ντύνεστε συχνά σαν να βγήκατε από κάποιο άλλο πολιτισμό ή εποχή. Τα έθνικ κομμάτια είναι η καλύτερή τους, όπως και τα ρούχα και αξεσουάρ σε ινδικό, κινέζικο, λατινοαμερικάνικο στιλ. Για φέτος την Άνοιξη μπορείτε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με αιθέρια μακριά φορέματα, πουκαμίσες και φαρδιά παντελόνια. Αγαπημένα σας χρώματα είναι το πράσινο και μπλε που θυμίζουν το στοιχείο σας, τη θάλασσα.

InStyle600x600_4

River Island 80,00€. Θα το βρείτε εδώ

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα