Πείτε μας τι ζώδιο είστε, να σας πούμε τι χρώμα να βάψετε τα νύχια σας
Getty Images

Σίγουρα έχετε ένα αγαπημένο σας χρώμα, αυτό που επιλέγετε ξανά και ξανά να χρησιμοποιείτε όταν για παράδειγμα βάφετε τα νύχια σας. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας όμως, υπάρχει μια ομάδα χρωμάτων που σας ταιριάζει περισσότερο από τα υπόλοιπα και συνδέεται άμεσα με το ζώδιο σας. Υπάρχουν χρώματα που θα σας φτιάξουν την διάθεση, που θα σας τονώσουν και που θα σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια. Όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή επιλογή και επειδή εμείς φροντίζουμε για την καλή σας ψυχολογία «ταιριάξαμε» τις σωστές αποχρώσεις βερνικιών με το κάθε ένα από τα δώδεκα ζώδια. Τι λέτε, πέσαμε μέσα;

Κριός

Δεν υπάρχει χρώμα που να εναρμονίζεται καλύτερα με την ενέργεια των Κριών από το κόκκινο, το οποίο άλλωστε είναι το χρώμα του Άρη, πλανήτη του ζωδίου. Το κόκκινο θα σας δώσει ζωντάνια, θάρρος και δύναμη, ειδικά αν έχετε να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη περίσταση, ενώ ταιριάζει απόλυτα με την εκρηκτική προσωπικότητα σας.

Βερνίκι OPI, Collection Grease, απόχρωση Tell me about it

Ταύρος

Τα ανοιχτά χρώματα ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία των Ταύρων, οι οποίοι αναζητούν τον έρωτα, την τρυφερότητα και την ευτυχία μέσα από την οικογενειακή ζωή. Το παστέλ κίτρινο θα φέρει ηρεμία και αίσθηση ασφάλειας στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Αν και δεν είναι ένα χρώμα που θα επέλεγαν εύκολα, οι Δίδυμοι θα επωφεληθούν από ένα έντονο ροζ βερνίκι στα νύχια, καθώς θα τους γεμίσει αισιοδοξία και χαρά.

Καρκίνος

Για τα παιδιά της Σελήνης, τα πιο ταιριαστά χρώματα είναι αυτά του φεγγαριού, όπως το λευκό, το γκρι και το ασημί.

Λέων

Στα Λιοντάρια ταιριάζουν τα έντονα και ζωντανά χρώματα, όπως το χρυσό ή το πορτοκαλί, αφού εκπέμπουν την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση τους.

Βερνίκι Diorific Vernis Midnight Wish, απόχρωση Promesse

Παρθένος

Τα χρώματα του Παρθένου είναι τα γήινα ή nude, δηλαδή όλες οι αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ, αφού «ολοκληρώνουν» τη σιγουριά και την ηρεμία που εκπέμπουν.

Σκορπιός

Το ζώδιο του πάθους συνδέεται άμεσα με το βαθύ κόκκινο που εκπέμπει ζωτικότητα και θέρμη.

Βερνίκι Essie Gel Couture, απόχρωση Spiked With Style

Τοξότης

Οι σκούρες αποχρώσεις του μπλε ταιριάζουν με την επιθυμία του Τοξότη να ταξιδεύουν και να εξερευνούν συνέχεια τα μυστήρια της ζωής.

Αιγόκερως

Το αυστηρό γκρι εμπνέει αυτοπειθαρχία, μια αρετή αναγκαία για όποιον θέλει να βάζει συνεχώς νέους στόχους και να τους πετυχαίνει, όπως ο εργασιομανής Αιγόκερως.

Υδροxόος

Οι διάφορες αποχρώσεις του μπλε, ο ίδιες που έχει δηλαδή και ο πλανήτης κυβερνήτης του Ουρανός, ταιριάζουν στον Υδροχόο, αφού εναρμονίζονται πλήρως με τον ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ζωδίου.

Ιχθείς

Τα χρώματα της βαθιάς θάλασσας είναι αυτά που συνδέονται άμεσα με τον Ιχθύ, αφού αντικατοπτρίζουν τον βαθύ και μυστήριο εσωτερικό κόσμο του συγκεκριμένου ζωδίου.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα