Πείτε μας τι ζώδιο είστε και θα σας πούμε τι σχήμα φρυδιών σας ταιριάζει
Getty Images

Ίσια σαν της Audrey Hepburn; Bold σαν της Cara Delevingne και της Lily Collins; Ή μήπως φυσικά σαν της Taylor Hill; Τα σχήματα στα φρύδια είναι πολλά και είναι άκρως σημαντικό να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας. Αν και το σχήμα που έχετε από τη φύση σας σίγουρα παίζει ρόλο και δεν θα πρέπει να το αλλάξετε εντελώς, ίσως υπάρχει κάποιο άλλο που θα σας πηγαίνει εξίσου.

Οι τέσσερις τάσεις στο σχήμα φρυδιώνσχήμα φρυδιών, benefit, brows, trends, shapes

Πώς θα βρείτε ποιο σας ταιριάζει; Fear not, το «φρυδοσκόπιο» είναι εδώ και θα σας δώσει την απάντηση, ανάλογα με το ζώδιό σας. Γιατί, όπως το ζώδιο λέει πολλά για την προσωπικότητά σας, το ίδιο κάνουν και τα φρύδια σας.

kriosΟ Κριός διαθέτει δυναμική προσωπικότητα, για αυτόν τον λόγο δεν φοβάται να τονίσει τα φρύδια του. Ως ζώδιο της φωτιάς, οι Κριοί θεωρούνται από τους γύρω τους θαρραλέοι ηγέτες, δεν φοβούνται να πάρουν ρίσκα και δεν χάνουν την αυτοπεποίθησή τους όσον αφορά τις επιλογές τους σχετικά με τις τάσεις.

Στιλ φρυδιών που τους ταιριάζει: Bold and Angular Brow

Δείχνει αυτοπεποίθηση και τονίζει τα εκφραστικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους.3

Οι Ταύροι, που είναι πολύ υπομονετικοί και αξιόπιστοι άνθρωποι, είναι γνωστοί για τα δημιουργικά τους σχέδια και τη μεγάλη προσοχή που δίνουν στη λεπτομέρεια, η οποία είναι εύκολα διακριτή στο σχήμα των φρυδιών τους και στην εφαρμογή των προϊόντων.

Στιλ φρυδιών που τους ταιριάζει: Straight Brow

Είναι μια ιδανική ευκαιρία να επιδείξετε την προσοχή στη λεπτομέρεια και την υπομονή του Ταύρου.didimos

Οι Δίδυμοι, που είναι πάντα περιπετειώδεις τύποι, αλλάζουν το σχήμα φρυδιών τους όπως άλλοι αλλάζουν πουκάμισα, δημιουργώντας έτσι νέες τάσεις λόγω των τολμηρών επιλογών ομορφιάς που κάνουν.

Στιλ φρυδιών που τους ταιριάζει: Bold and Angular Brow

Οι Δίδυμοι τολμούν να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις, γεγονός που καθιστά τo Bold & Angular Brow την ιδανική επιλογή.4

Οι Καρκίνοι, που είναι γνωστοί για την υπερευαισθησία τους στην κριτική, είναι λιγότερο περιπετειώδεις με την εμφάνισή τους, και έτσι προτιμούν ένα φυσικό φρύδι με μικρές αλλαγές για να ταιριάζει με τη διάθεσή τους

Στιλ φρυδιών που τους ταιριάζει: Natural Brow

Οι Καρκίνοι θέλουν να τονίζουν όσο περισσότερο γίνεται τα φυσικά χαρακτηριστικά τους, τελειοποιώντας απλώς αυτό που τους χάρισε η φύση. Αυτό το στυλ εξασφαλίζει ακριβώς αυτό, δημιουργώντας ένα ρεαλιστικό, φυσικό αποτέλεσμα.4

Οι Λέοντες διψούν για αναγνώριση και θαυμασμό, και έτσι νιώθουν ιδιαίτερα περήφανοι για τις δεξιότητες και τις καινοτομίες τους επιλέγοντας τις περισσότερες φορές τις τάσεις για τα φρύδια που απαιτούν το υψηλότερο επίπεδο δεξιοτήτων ελπίζοντας να αναγνωριστούν οι ικανότητές τους.

Στιλ φρυδιών που τους ταιριάζει: Feathered Brow

Οι Λέοντες διψούν για νέες προκλήσεις, ιδίως για όσες έχουν ορατά αποτελέσματα. Το Feathered Brow κάνει τους ανθρώπους να ρωτούν επίμονα εάν «είναι αληθινό, και εάν δεν είναι, πώς μπορώ να το αποκτήσω;»par

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς και προτιμούν να υιοθετούν ένα τέλειο στιλ και να το διατηρούν εξερευνώντας εναλλακτικές επιλογές. Οι Παρθένοι, σταθεροί στις απόψεις τους, είναι πιο πιθανό να τελειοποιήσουν ένα πράγμα παρά να αναζητήσουν νέες επιλογές ή να απομακρύνονται πολύ από αυτό που τους είναι οικείο.

Στιλ φρυδιών που τους ταιριάζει: Bold & Angular Brow

Δείχνει αυτοπεποίθηση και τονίζει τα εκφραστικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

zygosΟι Ζυγοί είναι γνωστό ότι είναι πολύ ισορροπημένοι. Οι Ζυγοί αγωνίζονται να διατηρήσουν μια αρμονία και στη ζωή τους και στα φρύδια τους. Οι Ζυγοί έχουν δύο πρόσωπα. Είναι πολύ ευδιάθετοι αλλά έχουν και σκοτεινές πλευρές.

Στιλ φρυδιών που τους ταιριάζει: Straight Brow

Παρόλο που τα φρύδια είναι αδελφάκια, όχι δίδυμα, το straight brow φέρνει μια νεανική ισορροπία στο πρόσωπο που είναι ιδανική για έναν Ζυγό.

skΟι Σκορπιοί είναι πολύ ευμετάβολοι εκ φύσεως και για αυτό αλλάζουν την εμφάνισή τους σχεδόν καθημερινά. Επιλέγουν ποια τάση τους ταιριάζει περισσότερο ενστικτωδώς και δεν φοβούνται να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα τους.

Στιλ φρυδιών που τους ταιριάζει: Feathered Brow

Αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για έναν Σκορπιό να εξερευνήσει ένα νέο, καλλιτεχνικό στυλ.

toxotis

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη έχουν εξωστρεφή και ενθουσιώδη φύση. Οι Τοξότες, που είναι πάντα πρόθυμοι να δοκιμάσουν καινούργια στυλ και εμπειρίες, δεν είναι τις περισσότερες φορές πρόθυμοι να κάνουν μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις αλλά αντίθετα προτιμούν να δοκιμάζουν πιο προσωρινές μεθόδους.

Στιλ φρυδιών που τους ταιριάζει: Natural Brow

Το Natural Brow αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για έναν Τοξότη να εξερευνήσει ένα σχήμα φρυδιών χωρίς να δεσμευτεί σε μακροπρόθεσμο επίπεδο.

aigΟι Αιγόκεροι είναι άτομα που συγκεντρώνονται στους στόχους τους και διαθέτουν έντονη προσωπικότητα. Παίρνουν τα πάντα στη ζωή σοβαρά, ακόμα και τους εαυτούς τους. Έτσι, όπως είναι φυσικό, παίρνουν και την εμφάνισή τους στα σοβαρά. Είναι απίθανο να δεις έναν Αιγόκερο με μια πολύ φανταχτερή εμφάνιση που τραβάει την προσοχή. Έχουν πολύ καλά διαμορφωμένη εικόνα για την εμφάνισή τους και δεν πειραματίζονται.

Στιλ φρυδιών που τους ταιριάζει: Straight Brow

Οι Αιγόκεροι προτιμούν κομψά και διακριτικά στυλ.

ydroxoos

Οι Υδροχόοι είναι ζώδια του αέρα, γεγονός που τους καθιστά πολύ κοινωνικούς. Συνήθως είναι δύσκολο να ορίσεις την προσωπικότητα ή το στυλ των Υδροχόων, καθώς αλλάζει συχνά. Τη μια στιγμή οι Υδροχόοι είναι εκφραστικοί και επιλέγουν καλλιτεχνικά και εντυπωσιακά στυλ και την επόμενη τους αρέσει ένα πιο φυσικό στυλ που να δίνει την αίσθηση ότι δεν φοράνε μακιγιάζ.

Στιλ φρυδιών που τους ταιριάζει: Natural Brow

Το natural brow δείχνει και ανεπιτήδευτο αλλά και κομψό, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για έναν ασταθή Υδροχόο.ixheis

Οι Ιχθύες ζουν στον φανταστικό τους κόσμο που δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την πραγματικότητα, που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να τους αρέσει ένα ευφάνταστο σχήμα φρυδιού από οποιοδήποτε άλλο από τα ζώδια σε αυτήν τη λίστα. Τους αρέσει πολύ να βλέπουν τον κόσμο με αισιοδοξία και τολμούν να είναι αντισυμβατικοί.

Στιλ φρυδιών που τους ταιριάζει: Feathered Brow

Το Feathered Brow αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για έναν Ιχθύ να εξερευνήσει ένα νέο, καλλιτεχνικό στυλ.

Editor’s Choice

Είστε έτοιμες να ακολουθήσετε το φρυδοσκόπιο; Η συλλογή της Benefit για τα φρύδια έχει προϊόντα για να πετύχετε όλα τα παραπάνω στιλ πανεύκολα. Μολύβια, σκιές, τζελ και μάσκαρα, όποιο κι αν είναι αυτό που προτιμάτε, θα το βρείτε στα Sephora. benefit, σχήμα φρυδιών Φυσικά, πριν ξεκινήσετε να πειραματίζεστε με τα προϊόντα και τα διάφορα σχήματα, είναι σημαντικό να αποκτήσετε τα τέλεια για εσάς φρύδια. Εμείς εμπιστευόμαστε τυφλά τα Benefit Brow Bars, όπου μπορείτε να αποτρίχωση με κερί, να βάψετε τα φρύδια σας και φυσικά να σας βοηθήσουν να βρείτε το ιδανικό προϊόν για εσάς. Βρείτε ένα που να είναι κοντά σας εδώ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα