Πείτε μας πού θα πάτε διακοπές, να σας πούμε ποιο Hei Poa να πάρετε μαζί σας

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς σκέφτεστε εσείς όταν ακούτε τη λέξη «διακοπές», αλλά εμάς εδώ στο InStyle μας έρχεται αυτόματα στο μυαλό το καλοκαίρι. Η σεζόν που διανύουμε, με τον λαμπερό ήλιο και την υψηλή θερμοκρασία, μας έχει ήδη φτιάξει το κέφι και μετράμε αντίστροφα μέχρι να φύγουμε από την πόλη. Ναι, αυτό σημαίνει πως δοκιμάζουμε μαγιό συνέχεια, αγοράζουμε ψάθινες τσάντες και φυσικά προμηθευόμαστε όλα τα προϊόντα ομορφιάς που είναι απαραίτητο να έχουμε στις διακοπές.

Αν εσείς είστε λίγο πιο προσγειωμένοι και ακόμα δεν έχετε ετοιμάσει τις βαλίτσες σας, μην αγχώνεστε γιατί εμείς έχουμε ανακαλύψει όλα όσα θα χρειαστείτε – τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά – όπου κι αν επιλέξετε να πάτε φέτος. Και επειδή, όπως είπαμε παραπάνω, για εμάς η λέξη καλοκαίρι είναι συνώνυμη με τις διακοπές, συγκεντρώσαμε παρακάτω ακριβώς τα προϊόντα Hei Poa που ταιριάζουν σε κάθε προορισμό. Γιατί όπως ξέρει κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, το απόλυτα καλοκαιρινό brand είναι το Hei Poa.

Θα πάτε.. σε κάποιο ελληνικό νησίhei poa

Κανείς δεν γυρνάει στο γραφείο από τα νησιά χωρίς βαθύ μαύρισμα και το Monoi Dry Oil SPF15 με άρωμα Tiare είναι ιδανικό. Προστασία, ενυδάτωση, λάμψη και υπέροχο άρωμα, όλα με ένα μόνο ψέκασμα. Το Shampoo & Shower Gel, κι αυτό με άρωμα Tiare, είναι τέλειο για το γρήγορο μπάνιο μετά την παραλία, ενώ το Pure Tahiti Monoi Oil με Καρύδα θα θρέψει, ενυδατώσει και χαρίσει μοναδική λάμψη στο σώμα και τις άκρες των μαλλιών σας.

Θα πάτε.. σε έναν εξωτικό προορισμόhei poa

Επειδή δεν γίνεται να ταξιδέψετε τόσο μακριά και να γυρίσετε χωρίς εξωτικό μαύρισμα, το Tahiti Monoi Oil SPF6 με υπέροχο άρωμα καρύδας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Προσοχή μόνο να το ανανεώνετε συχνά! Επειδή θα πηγαίνετε παντού με το μαγιό σας, το Extra Rich Monoi Soap είναι η πιο γρήγορη λύση για ένα ντους μετά τις βουτιές, ενώ το Pure Tahiti Monoi Oil Moringa θα φροντίσει το δέρμα σας να διατηρήσει το μαύρισμα για πολύ καιρό, χάρη στην πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει. Επιπλέον, απλά δείτε την συσκευασία του – είναι ιδανική για να κάνει τις φωτογραφίες σας στο Instagram ακόμα πιο εντυπωσιακές!

Θα πάτε.. σε μία πόλη του εξωτερικούhei poa

Δεν είστε τύπος της «παραλίας»; Μερικές μέρες σε μία μεγάλη πόλη είναι ιδανικές. Το Monoi Oil Umuhei Elixir D’Amour με το υπέροχο άρωμά του είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς όσον αφορά στην περιποίησή σας, το Shampoo Balm Tiare θα κάνει τα μαλλιά σας μεταξένια μετά τις ατελείωτες βόλτες και τα ψώνια και το Monoi Milk SPF30 Tiare Spray θα σας προστατέψει από τον ήλιο (γιατί όχι, ο ήλιος δεν καίει μόνο στα νησιά!).

Θα πάτε.. σε έναν κοσμοπολίτικο προορισμό

hei poaΟι πιο glamorous επιλογές τοποθεσίας απαιτούν ένα σαγηνευτικό άρωμα, όπως το Sensualite Mythique EDT και φυσικά σούπερ λαμπερή επιδερμίδα, που θα πετύχετε με το Nutritive Sap (κρέμα που μετατρέπεται σε έλαιο!) ή το φετινό, συλλεκτικό Monoi Oil Tropical Orchid με την υπέροχη συσκευασία και το ακόμα πιο υπέροχο άρωμα.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Hei Poa, καθώς και για τα σημεία πώλησης στο www.heipoa.gr.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα