Ποιος τραγουδιστής παραδέχτηκε: «Ποτέ δεν έχω ετοιμάσει ρομαντικό δείπνο στην κοπέλα μου. Ξέρω να κάνω μόνο αυγά και τοστ»

O Άρης Λουμάκης των Rec μίλησε για όλες τις «τελευταίες φορές που…»

aris loumakis rec people 108

Μετάνιωσες για τατουάζ που έκανες;

Δεν έχω μετανιώσει, γιατί δεν έχω κάποιο που να συμβολίζει μια σχέση ή έναν έρωτα. Ό,τι είναι παροδικό στη ζωή μου δεν το χαράσσω στο σώμα μου.

Ετοίμασες ένα ρομαντικό γεύμα στη σύντροφό σου;

Δεν τα πάω καλά με τη μαγειρική. Ξέρω να φτιάχνω μόνο αυγά τηγανητά και τοστ. Όμως τον περασμένο μήνα πήγα με την κοπέλα μου για φαγητό σε ένα ωραίο εστιατόριο. Γενικά είμαι πολύ ρομαντικός!

Ήσουν στενοχωρημένος και έγραψες μουσική;

Πριν από ένα χρόνο. Ό,τι πόνο, στενοχώρια, λύπη και τρέλα είχα μέσα μου τα διοχέτευσα στα τραγούδια μου.

Αγόρασες κάτι για το σπίτι σου;

Τον περασμένο μήνα έβαψα και άλλαξα κάποια έπιπλα στο σαλόνι μου. Ένιωσα πως είχε κακή ενέργεια ο χώρος μου και αποφάσισα να κάνω αλλαγές.

Είπες ένα αθώο ψέμα;

Αυτή την περίοδο λέω αρκετά, για να μη στενοχωρήσω κανέναν φίλο και συνεργάτη μου με όσα συμβαίνουν. Πάντως, εγώ εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος.

Ξέχασες κάτι;

Σχεδόν μέρα παρά μέρα ξεχνάω το κινητό στο σπίτι. Μόλις φτάνω στο γκαράζ του αυτοκινήτου, το συνειδητοποιώ και ανεβαίνω πάλι πάνω στο διαμέρισμά μου να το πάρω.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα