Ποιος πασίγνωστος σταρ θα αντικαταστήσει τον Matthew McConaughey στο True Detective?

Το κυνήγι για το νέο ζευγάρι που θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά True Detective, έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που οι Matthew McConaughey και Woody Harrelson επιβεβαίωσαν πως δε θα πάρουν μέρος στη δεύτερη σεζόν της σειράς, με το Brad Pitt να είναι ένα από τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα των ηθοποιών που αναμένεται να τους αντικαταστήσει.

Πρόκειται για έναν από τους πιο περιζήτητους ρόλους λόγω της μεγάλης επιτυχίας και απήχησης των δραματικών σειρών του HBO, με τη σειρά να ξεκινάει εκ νέου με ανανεωμένο σενάριο και νέους ντετέκτιβ για τη δεύτερη σεζόν. Σύμφωνα με την Hollywood Life: «Το όνομα του Brad έχει αναφερθεί αρκετές φορές και το αν θα είναι τελικά αυτός που υποδυθεί το ρόλο εξαρτάται από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του. Ο Brad έχει στενές σχέσεις με το HBO – συνεργάστηκε πέρυσι με τον Ryan Murphy για την παραγωγή της ταινίας του HBO, The Normal Heart. Ξέρω πως όλοι θα ενθουσιαστούν να τον έχουν στην ομάδα» δήλωσε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού.

Αν θεωρήσουμε πως οι φήμες είναι αληθείς, οι συζητήσεις για τον αν θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός το ρόλο βρίσκονται σε αρκετά πρώιμο στάδιο, αν και οι νέοι ντετέκτιβ μπορεί να μην είναι ούτε καν ζευγάρι ή άντρες. Ο Pitt είναι αρκετά εξοικειωμένος με τέτοιου τύπου ρόλους, έχοντας προηγουμένως ενσαρκώσει το ντετέκτιβ στην ταινία Seven. Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς True Detective, η οποία προβάλλεται στο Sky Atlantic, δεν έχει οριστεί ακόμη.

Διαβάστε ακόμη:

Βρήκαμε το jean της Alessandra Ambrosio

Ποιο χρώμα ταιριάζει στον τύπο δέρματος που διαθέτετε;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα