Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός αναστατώνεται όταν βλέπει «Sex and the City»;

Το όνομα του ηθοποιού- μοντέλου Jamie Dornan τους τελευταίους μήνες απασχολεί έντονα καθώς πρόκειται να υποδυθεί τον Christian Grey στο «50 Shades of Grey». Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Με την ομορφιά και το σεξαπίλ του 31χρονος κέρδισε αμέσως φανατικό κοινό και κάθε του δήλωση προκαλεί το ενδιαφέρον του Τύπου. Αυτή τη φορά o star των «50 Αποχρώσεων του Γκρι» αποκάλυψε πως τον εξιτάρει να παρακολουθεί μία αγαπημένη σειρά του γυναικείου φύλου που δεν είναι άλλη από το «Sex and the City».

Την ώρα που οι περισσότεροι άντρες αρνούνται πως έχουν δει -έστω και λίγο- την εν λόγω σειρά, ο Dornan αποκαλύπτει πως παρακολουθεί αρκετά συχνά τις περιπέτειες των τεσσάρων γυναικών σε DVD και πιστεύει πως αυτός είναι ένας λόγος που έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στις σκηνές σεξουαλικού περιεχομένου στην νέα του ταινία.

Ίσως να περίμενε κανείς να έχει κάνει φύλλο και φτερό πιο πικάντικα ερωτικά εγχειρίδια για να μπει καλύτερα στον kinky ρόλο του  όμως εκείνος έκανε την ανατροπή με αυτή την αποκάλυψη με την οποία φυσικά μπήκε για τα καλά στις καρδιές των γυναικών.

Διαβάστε ακόμη:

Sarah Jessica Parker: Απαντά στις φήμες για το Sex And The City III

Sex And The City: Η «Charlotte» δίνει τη δική της απάντηση στο αν θα υπάρξει και τρίτη ταινία

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα