Ποιος ήταν ο άνθρωπος που έβαλε στη Menounos την ιδέα να παντρευτεί live στην Times Square

Λίγο πριν τον ερχομό του 2018, η ομογενής παρουσιάστρια και ο επί 20 χρόνια σύντροφός της φόρεσαν βέρα στο δεξί στο κέντρο της παγωμένης Νέας Υόρκης.

Το βράδυ της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου και λίγα λεπτά πριν φύγει το 2017 -μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για την Maria Menounos, η οποία διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του-, η παρουσιάστρια και ο Keven Undergaro παντρεύτηκαν και μάλιστα σε live μετάδοση στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και δύο δεκαετίες (όπως έχει πει η Maria στο ελληνικό people ο Keven ήταν ο πρώτος άντρας στη ζωή της) επέλεξε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με «καλεσμένους» τους τηλεθεατές που παρακολούθησαν την πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του καναλιού Fox για την υποδοχή και τον εορτασμό του 2018, με παρουσιαστή τον Steve Harvey και συμπαρουσιάστρια τη νύφη! Η Menounos ανακοίνωσε το γάμο της ξαφνικά λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και καθώς συνομιλούσε live με τους γονείς της Κωνσταντίνο και Λίτσα Menounos (είναι γνωστό πως η μητέρα της τα τελευταία χρόνια δίνει γενναία μάχη με μια μορφή καρκίνου στου εγκέφαλο). Φυσικά, οι δυο τους είχαν ενημερώσει τους πολύ δικούς τους ανθρώπους λίγες ημέρες πριν την τελετή.

Οι όρκοι του ζευγαριού ήταν ιδιαίτερα συγκινητικοί με τον Keven να αποκαλεί την Maria «ευλογία». «Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή. Σ’ αγαπώ», της είπε, ενώ εκείνη του απάντησε δακρυσμένη: «Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ… απλώς ήθελα τόσο να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να το κάνω απ’ ότι εδώ».

Η ομογενής παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα μακρυμάνικο νυφικό Pronovias με εντυπωσιακή δαντέλα και να αντισταθεί στις υπό του μηδενός θερμοκρασίες της Νέας Υόρκης, ενώ ο αγαπημένος της φόρεσε μαύρο κοστούμι. Φυσικά και οι δύο αμέσως μετά το πρώτο τους φιλί ως νεόνυμφοι, φόρεσαν τα παλτό τους!

Οι προετοιμασίες του γάμου έγιναν γρήγορα, αφού το ζευγάρι από τη στιγμή που πήρε την απόφαση είχε μόλις δύο εβδομάδες να διοργανώσει τα πάντα. Όλα ξεκίνησαν από την πρόταση του παραγωγού του show λίγες ημέρες πριν: «Όταν ξεκίνησα να δουλεύω για την εκπομπή της Πρωτοχρονιάς, έκατσα με τον παραγωγό για να συζητήσουμε το πλάνο. Εκείνος ανέφερε πως θα ήθελε να συμπεριλάβει στο show το γάμο ενός ζευγαριού, που θα γινόταν ζωντανά, συμπληρώνοντας “εκτός κι αν εσύ και o Keven θέλετε να παντρευτείτε”. Γέλασα και είπα ‘όχι’. Ήμουν νευρική και στο αμάξι άρχισα να το σκέφτομαι. Τελικά, είπα “αυτό θα ήταν όντως τέλειο”», δήλωσε η Maria αποκλειστικά στο αμερικανικό People για το πώς πήρε αυτή την απόφαση.

Στη συνέχεια έστειλε μήνυμα στον σύντροφό της αποκαλύπτοντάς του τη σκέψη της, κάτι που βρήκε τον Kevenσύμφωνο, αφού εδώ και ένα χρόνο σκεφτόταν ιδέες ηγια να παντρευτεί την αγαπημένη του το ίδιο θεαματικά με τους αρραβώνες τους το 2016 στην ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern με τίτλο SiriusXM. Μετά το γάμο –και το τέλος της εκπομπής- , το ζευγάρι γιόρτασε με λίγους στενούς συγγενείς και φίλους στο ξενοδοχείο που διέμενε.

Πηγή φωτογραφίων: Getty Images

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα