Πιο ξανθιά από ποτέ! Νέο look για την Αθηνά Οικονομάκου
Αρχείο InStyle

Δεν ξέρουμε αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά οι περισσότερες διάσημες αλλάζουν τα μαλλιά τους μόλις φέρουν στον κόσμο τα μωρά τους. Αν σκεφτούμε βέβαια πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι γιατροί τις συμβουλεύουν να μην βάφουν ή να κάνουν άλλου είδους επεξεργασίες (βλ. ισιωτική ή περμανάντ) στα μαλλιά τους, είναι παραπάνω από λογικό να θέλουν επιτέλους να ανανεώσουν το look τους μετά από τόσους μήνες.

Στην περίπτωση της Αθηνάς Οικονομάκου πάντως, η αποχή από το κομμωτήριο ήταν μάλλον εύκολη, αφού η ίδια είχε βαμμένα τα μαλλιά της με την τεχνική του μπαλαγιάζ, με το χρώμα να ανοίγει προς τις άκρες, οπότε οι σκούρες ρίζες «έδεναν» τέλεια με το υπόλοιπο hair look.

Παρόλα αυτά, η όμορφη ηθοποιός φαίνεται πως θέλησε να ανανεώσει την εικόνα της εν όψει καλοκαιριού και έτσι επισκέφθηκε τον αγαπημένο colorist των εγχώριων celebrities, Νικόλα Βιλλιώτη, δύο μήνες μετά τον ερχομό του μωρού της. Το αποτέλεσμα; Πιο ξανθιά και εντυπωσιακή από ποτέ!athina oikonomakou

Ανοίγοντας ακόμα περισσότερο το ξανθό στα μαλλιά της, η Αθηνά πρόσθεσε ανταύγειες σε μία ψυχρή, σχεδόν πλατινέ απόχρωση, ξεκινώντας πιο ψηλά από όσο συνήθιζε. Αν και τα μαλλιά της παραμένουν αρκετά μακριά, φαίνεται πως έκανε και ένα ελαφρύ φιλάρισμα στα μήκη, δίνοντάς τους έξτρα όγκο.

Σε κάποια από τα stories που μοιράστηκε με τους followers της στο instagram, την είδαμε και με πολύ μακριά μαλλιά, που έφταναν σχεδόν μέχρι τη μέση της, οπότε μαντεύουμε πως στις πιο glamorous εμφανίσεις της θα προσθέτει και τρέσες. Ψέματα δεν θα πούμε πάντως: οι τρέσες -όπως και τα extensions- μας φαίνονται ξεπερασμένες και θεωρούμε πως τα φυσικά μαλλιά δείχνουν πιο όμορφα σε όλες τις γυναίκες.oikonomakou

Εσάς σας φαίνεται το νέο της look; Εμείς πάντως έχουμε διχαστεί όσον αφορά στο χρώμα γιατί μας αρέσει εξίσου ως καστανόξανθη και ως ξανθιά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα